Regn bara regn.. :/

Publicerat: 2012-10-03 Kl: 21:23:00 | I kategori: Allmänt

Fy f*n vad det börjar se ut överallt! :( Lera och kladd - hatar det.. Dagen började så fint med klarblå himmel, strålande sol och lite vind = perfekt "tork" väder, men lyckan höll inte så länge inte.. strax efter lunch öppnade sig återigen himmlen.. Både hagar och gårdsplan ser numera ut som en kladdig åker.. Tack och lov för spolspilta iaf - det bästa vore om man kunde installera nån form av bentvätt vid stalldörren så hästarna blev spolade på vägen in. Haha drömma kan man ju ;P
 
Idag hade lilla Melete sadel på sig för första gången! Duktig tös, hon fick sig även en frisering av den sjukt långa sommarmanen samt svanstvätt - tog bilder men de får ni se imorn eller så för jag har inte sladden :/
 
Mamma tömkörde Rangun på fm och kände/såg stor skillnad -- imorgon ska jag RIDA för första gången :D Jippi!
Jag blev nyss taggad i en bild på fb!
 
YES!!
Gissa vilken tidning jag ska köpa imorgon?! :P
 
Rocco gick även han mycket bra idag, passade på att rida samtidigt som mamma hade en privatlektion för Ylva (Ylva hade lektioner på tis och torsdagar tidigare) Hon har ett stall mellan Södertälje o Nykvarn där hon utbildar och säljer hästar. Idag hade hon med sig en mycket trevlig långbent häst - tror den var fyra?
Jag bytte sadel - till min Amerigo och jag tycker det blev skillnad får testa fler gånger men den sadeln passar mig sjukt bra!
 
Elton fick sig en rejäl genomkörare på em, mamma kom förbi och hjälpte mig med ryggningarna där han är smått ovillig.. Men vi fick till det bra till slut och ajg avslutade med att rida igenom LA:1.
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken underbar bild!!!
Vilken tidning är det som har reportaget?
// Carina O

2012-10-03 @ 22:06:05
Postat av: madde

Sköna hem Country life :D

2012-10-04 @ 05:53:39
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0