Hemmai regnet!

Publicerat: 2012-10-20 Kl: 22:08:52 | I kategori: Allmänt

Blir inget längre inlägg ikväll.. Syrran har just åkt härifrån då vi körde en lite försenad födelsedagsmiddag för henne  eftersom jag var borta i veckan.. Imorgon ska jag lägga över alla bilder ifrån mobilen jag tog under min vecka på vackra Segersta.
Har idag klickat iväg en liten "tack för veckan" bukett som jag misstänker anläder till dem imorgon :)
 
Jag har idag ridit min favorit-prins Rangun :D Som verkat sakna mig en del, är lite jobbigt att mina hästar står bredvid varandra då det känns lite elakt att stå och gosa med en av dem medans den andra står bredvid :/
Han kändes helt ok men var ju inte bästa förutsättningarna med massa hinder överallt i ridhuset.. Grr måste han vara så himmla rädd för allt!
 
Jag hade en lektion för Ebba och sedan ansvarade jag för städdagen i stallet som startade kl.10 med lite fika och genomgång, sedan körde vi igång och det tog knappt en timme att få färdigt allt - snabbt jobbat! Kul :D Kl.12 var det dags för TK-möte som gick kanon och vi har fått ytterligare tillskott i gruppen.
Imorgon är det dags för KM i hoppning! Hoppas vädergudarna håller sig lugna och låter oss få lite sol eller iaf uppehåll så vi kan ha tävlingen utomhus på våra fina tävlingshinder.
 
Nu ska jag äntligen hoppa in i duschen innan det definitivt är läggdags.
Några fler frågor om min vecka som ni undrar över? Ska se till att svara på allt och berätta ordentligt imorgon!
 
Orange "totto! Som för övrigt fick en välbehövd vilodag idag med ett 30min skrittpass på bandet..
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0