1h extra idag :)

Publicerat: 2012-10-28 Kl: 16:19:37 | I kategori: Allmänt

Imorse hade jag sovmorgon!! Underbart, och jag lyckades faktiskt sova ganska länge vilket är mkt ovanligt. Kroppen blir inställd på att gå upp en viss tid och då vaknar man då oavsett om man ska det eller ej.
Idag är jag "hästfri", ska försöka få ordning på kalendern på den nya hemsidan så jag kan publicera den men vi har stora problem med nätet i Eskilstuna, sedan i torsdags har det varit ur funktion till och från så nu har vi kopplat upp den på min mobils nätverk - tur att det inte är bökigt med tekniken :/
 
I fredags kväll var jag på SRK med Rocco och Ebba som alltid är sugen på att följa med och se och höra :) Jag har insett att det finns en väldigt god anledning med att ha med Ebba på utflykt då det alltid medföljer en stor picknik korg med godsaker :D I fredags var det ciabattas fyllda med köttbullar och obo'y som gällde - MUMS! Tack för det Carina :)
Rocco skötte sig bra det var ett givande och bra pass, tyvärr var han inte lika arbetsvillig som veckan på Segersta utan ganska seg och jag fick jobba hårt kan vi resumera det hela.
Mads är ju en rolig prick han också, det första han sa när han fick syn på mig var att "- Har inte du något roligare att göra en fredagkväll?" Sedan jämnförde han färgen på mitt ansikte med pikén jag hade - som sagt fick jag jobba ganska hårt. :P
Vi jobbade på övergångar och halter - han ska bli snabbare i reaktionen och bakbenen. Skänkelvikningar på diagonalen och på slutet fick jag även tränaren att motionera då vi avslutade med att rida skritt-trav på fyranten med Mads joggande med en drivande långpisk för att få ihop honom ännu lite till och kvicka upp bakbenen - NYTTIGT men oh vad det krävdes styrka i mellandelen för att orka sitta kvar när han ville ge sig iväg!
 
Rocco hemma i ridhuset..
 
Gårdagen startade jag tidigt med att rida Rangun i ridhuset, sedan följde två privatlektioner, mockning och så en sväng ut på Mille med Fia och Poseidon men då det var fruset är det svårt att egentligen göra annat än att skritta. Vägarna är stenhårda så de vill man inte jobba på nån längre bit och i skogen är det knöligt och på vissa ställen fortfarande blött och kladdigt eller halvfruset vilket gör att det blir svårt för hästarna att ta sig fram. Så vi skrittade en ganska härlig tur i höstsolen :)
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

He he / kolhydratpåfyllnad är vad som behövs efter ett rejält ridpass ! Banan och drickyougurt är oxå fiffigt / kolhydratpåfyllnad snabbt och enkelt i bilen!
Kram Carina

2012-10-28 @ 23:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0