Twilight...

Publicerat: 2012-11-14 Kl: 21:44:52 | I kategori: Allmänt

Åhh vad fint det var.. Blev nästan lite tårögd och nu känns det så konstigt.. Inget mer Twilight? :S Hmm bra var den iaf..
 
(Google)
 
Nästa semester ska jag se till att köpa alla böcker och läsa! På engelska förstås.. Filmerna är lovely så böckerna är nog "to die for!"
Hunger Games böckerna (ej färdig med den tredje och sista - blir inte så mycket läsning på hemmaplan) är galet bra och blev lite besviken på första filmen. Blir nog så om man läst böckera först.
 
Nog om "fritids-snack"! Idag har jag "ridit" Melete för första gången!! Superduktig tjej, fast hon var inte helt nöjd med att klaffsa runt i skogen där det bitvis var lerigt och ojämnt.. Dock helt obekymrad över att jag satt ovanpå, Fia fick agera ledare och mamma ledde sällskapsdamen Hera som skötte sin uppgift prickfritt :)
KUL!!
Tänk att denna lilla donna har blivit så stor att det är dags för ryttare!! Här med lindade ben av tidningspapper då hennes bakben var veka de första veckorna efter födseln.
Bell's Melete är född 2010 e: Arrobell u: Gaia ue: Troll 660

Hon lär bli strax över 165cm då hon är färdigväxt..
 
Mamma har tömkört 3-åringarna och Rangun som idag var besvärlig :P
 
Elton var jättefin på em, han har fått två dagars välbehövlig vila efter helgens weekend. På lördag ska han få gå programridning för Kicki.
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Monika

Hur är det med Kollan?

Svar: Tja jag vet inte så mycket egentligen.. Hon står kvar och de ville väl behålla henne över helgen men hon äter tyvärr inte, vilket hon gör mkt dåligt även hemma så det känns ju sådär :/
Ekelund

2012-11-14 @ 22:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0