Måndag

Publicerat: 2012-11-12 Kl: 20:50:22 | I kategori: Allmänt

Hu nu blev det riktigt råkallt.. Endast 2 grader ute, kan säga att jag var smått nedkyld efter två lektioner i ridhuset. Mina barn fick träna kadrilj inför Julavslutningen 1 december kl.15! Missa inte den!!
 
Mammas ungdomsgrupp, hon är på kurs, fick träna på övergångar, sits och skänkelvikningar på volt - öka minska volten.
 
Idag har jag fått iväg info till Sjöhagen för att skapa en klubbshop där klubben medlemmar kan köpa klubbkläder med Marifreds RK's namn på :) Kmr bli snyggt och framförallt smidigt för oss som sköter det. Hoppas de hinner göra den klar så folk kan beställa och hinna få innan jul - perfekt julklapp ju!
 
 Klubbens logga, som vi docl valt att inte använda utan bara ha text (Vi tycker inte att vår logga är så snygg) :/ Undrar vem det var som bestämde de där "cirkus-hästarna" en gång i tiden? Hmm undrar om inte MRK firar 20år 2014?? Tror klubben bildades -94.. Detta borde vi fira med pompa och ståt!
Bara drygt 1år kvar..
 
Jag och Fia startade med en tur ut på två stundtals rädda/spända 3åringar på fm.. Duktiga flickor :) Sedan stallfix - är en del som ska hinnas med då det står 45 hästar på stall för närvarande.. Inte verkar antalet krympa heller..
Sjukt dött på hästmarknaden - det är verkligen köparens marknad, inte säljarens :( Vi ska sälja INTE köpa.
Har ju två ponnyer ute men det är i det närmsta heltyst..
 
Rangun fick komma ut och galoppera en härlig sväng innan det blev beckmörkt och Rocco joggades några varv i ridhuset, det känns som att han är på g att får börja jobba igen nu. :D Kul!
Vet inte om jag skrivit om det? men han gick ju och skadade sig :/ Först fick han vila nästan en vecka efter SRK träningen för Mads eftersom jag ville få bukt med såret i mungipan men dagen då jag skulle få fart på honom igen hade han troligtvis gått om kull i hagen för han hade skrapat upp ena baknät och var extremt öm och svullen så det blev smärtstillande i nästan en vecka..
Men nu har jag "ridit" sedan i fredags och han har inte varit halt en enda gång efter olyckan så förhoppningsvis var det bara ytligt.
 
Nu har jag tappat upp en varmkt bad jag ska lyxa till det i! Kände då klockan var strax efter sju och jag in te var klar i stallet att det vore skönast att sova kvar på Ekelund plus att här finns ett BADKAR!! Perfekt efter en kall kväll i ridhuset.
 
Kram på er
Madde
Kommentarer
Postat av: Lisa!

Klubben bildades år 1993./Lisa F-E

2012-11-16 @ 09:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0