Energi?

Publicerat: 2012-11-01 Kl: 21:57:19 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja vad får man energi av tex rida, jobba, träna, människor -men vad tar energi ja samma saker. Så det gäller att skapa balans i allt man gör så att vågen ej väger över åt något håll.
Idag har jag haft ett kärt lunchbesök en vän från förr kan man säga kom -och även svärmor kom så efter lunchen tittade vi på en massa tidningsurklipp från "förr i tiden" alltså stenåldern enligt Madde o Sofia. Den tiden då det ej fanns mobiltelefon, dator + alla andra nymodigheter som jag ej vet vad det är typ MP3.....
När man red till macken i Mariefred och köpte tidning eller till Gorsingeholm i Strängnäs för att väga hästen.
 
När man varje höst red Hubertusjakt avslutade med ärtsoppa och tillbehör.
Många härliga bilder var det allt och en hel del på Jocke då han var framgångsrik på sin ponny Tisslinge Apache. Tror aldrig han förlorat ett upplopp i en Hubertusjakt. Vann ju ofta hopptävlingar också.
 
Ja sådant får man energi av  men även av att ha lektion idag har jag vikarierat för Lena hade behövt varit ledig då jag ska upp okristligt tidigt. (Lovat att köra på hopptävling imorgon bitti)
Men vad gör man inte för sina barn......Jocke brukar säga pay back time. Varför måste man börja så tidigt? Kl 8.00 i Västerås måste ju åka hemifrån 6!
Man får hoppas att det ej tar hela dagen i alla fall.
 
Idag har det tyvärr ej blivit tillräckligt med ridning. Har bara hunnit med två hästar idag. D å vi dessutom haft veterinär här på fm och jag har varit hos tandläkaren i Strängnäs.
Fick bli en bild på fina Demeter och Madde från förra året
Godnatt
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Ann Stensson

Du är en kär vän för mig med! Kram

2012-11-05 @ 07:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0