Bilfix - check!

Publicerat: 2012-11-07 Kl: 18:57:41 | I kategori: Allmänt

Då har nu bilen fått det fär som skulle fixas fixat (fråga mig inte vad det var - ngt som behövde bytas tydligen) plus att vinterdäcken nu sitter på plats! Dubbdäck såklart :)
Har iaf hunnit med en del idag innan jag for kl.14.. Åt lunch på stående fot i stallet också - smart drag visade det sig, annars hade jag aldrig hunnit.
Skulle rida Hera på morgonen men hon hade skrapat sig lite på ena bakkotan så hon var lite varm och ytterst lite svullen men onödigt att rida. Detta hade hon lyckats med i boxen för det var inte där vid intag/spolning av ben igår :/ Så jag körde igång med Melete istället, hon blev idag longerad för första gången. Skritt och trav utan problem, galoppen brukar vara svår för dem så den väntar jag med, men det är väldigt olika från individ till individ också. Avslutade med att klättra/hänga på henne några gånger och även då var hon jätteduktig - trotts att det blåste storm utanför och det då låter överallt.
 
När jag skulle lämna Hera i hagen möttes jag av en rolig syn..
Carezza stod som en bergsget uppe på en av de största stenarna och höll utkik! Haha tokiga djur..
 
Sedan stallfix. Mamma var ju på RGB kurs hela dagen på Stömsholm så pappa fick utestallet, jag vårt lilla och Fia stora stallet. Jag han sedan med att rida en riktigt bra pass på Rangun i ridhuset innan jag tog in några av hästarna före avfärd.
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

Carezza vill väl vara störst bäst o vackrast fin bild

2012-11-07 @ 20:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0