Another day in a complicated world..

Publicerat: 2012-11-20 Kl: 20:39:03 | I kategori: Allmänt

Då var även tisdagen avklarad. Vi hade kanonbra hjälp av Julia som "sov över" med sin häst då hon inte hade skjuts till förmiddagens hoppträning. Allt går så mycket fortare i stallet om man är flera :)
 
Jag red Demeter i första gruppen, vi fick till ett bra flyt och dagens övning passade mig och båda hästarna mycket bra. Vid näst sista rundan ringde min mobil och jag trodde det var ett "kort" samtal ifrån en spekulant jag pratade med igår men det visade sig vara en lite orolig förälder till ett av barnen i gårdagens grupp som hade en avfallning. Så jag missade att rida på den höjden och fick gå direkt in och hoppa högt! (typ 1m så egentligen inte så högt men i MINA ögon så är det högt :P) haha.. Det gick iaf sjukt bra ändå - fin häst!
 
Elton näste ut och för en gång skull fick jag en häst "serverad", jag brukar fixa Fias hästar för att hon ska komma ut snabbare men eftersom hon hoppade lilla Pommes idag så red hon ju inte hela passet så det blev ombytta roller. Elton gick också riktigt bra trotts att ryttaren fegade ur på sista linjen jag skulle ta :/ "- Kan vi sänka lite?" hehe.. Vi låg lite stort och jag är så rädd att han inte ska räcka över, fick det lite sänkt och sedan hoppade vi även sista hindret.
Hoppa kan jag ju egentligen MEN det är det där med storleken på hinderna.. När de blir uppemot 1m så blir jag lite kinkig, speciellt på Elton som inte har ett jätteregister att ta av om vi inte kommer helt hundra.
 
Jag och Demeter
 
Bästa Helios!
 
Dagens stora minus är att jag inte ridit varken Rocco eller Rangun då det inte hans med innan det blev full aktivitet i ridhuset och ska jag rida dem så vill jag kunna RIDA i lugn och ro. Klippte två hästar istället, Grappan som sett ut som en hårboll länge nu men eftersom hon ska sälja så ville jag inte klippa henne. Hon blir dock så himmla svettig så nu blev det en filtklippning. Eftersom man blir rätt hårig och skitig av att klippa passade jag på att ta Demeter som också fick samma typ av klippning fast jag tog lite mer vid bakbenen.
Hon blir verkligen sjukt svettig när man rider så det behövdes verkligen. Skönt att få några hästar klippta iaf :)
 
Kram Madde
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack att jag slapp klippa min lilla "rara" fuxmärr

2012-11-20 @ 22:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0