1 natt kvar..

Publicerat: 2012-11-28 Kl: 22:21:15 | I kategori: Allmänt

Sedan är man visst ett år äldre.. jag vill att det ska vara som när man var liten och gick o längtade veckorna innan. Kvällen innan var man lite uppspelt och smånervös så man kunde knappt somna. Så är inte livet längre är jag rädd. Ikväll har Anders mammas familj varit här och ätit & imorgon kommer min familj :D Mysigt men en hel del extra jobb med all mat osv..
 
Idag har vädergudarna fortsatt i samma blöta spår och vi tog in hästarna redan innan lunch. kan säga att utan gummistövlar vore det svårt att ta sig igenom vissa hagar utan att bli genomblöt/lerig. Dessvärre sitter inte stöveln lika stadigt på foten då de sugs fast i leran så jag var mkt nära att stå på näsan i kladdet :S Not fun! (hade säkert sett sjukt kul ut iof)
Red Rocco och Rangun på fm - rangun får stå för dagens utropstecken och bästa prestation. Sjukt fin de sista 5min :) Tänk om man kunde komma dit liite tidigare i ridpasset. Jag han även men Elton på em, kändes som att det kunde v ara bra att ta honom två dagar på raken. Idag gjorde vi säkert 150 övergångar skritt - trav - skritt -trav. Trav - galopp - trav - skritt- galopp- trav osv osv..Han har mycket svårare i vänstervarvet där han gärna rätar ut sig och trycker in v.bogen.
 
Nu är det sovdags. Lovade mig själv att sova tidigt men det ser ut som att det sket sig även ikväll :/
 
Elton på hemma tävling i våras..
Tuareg (samma tävling)
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: carina ottoson

Grattis på födelsedagen i förskott!!! Hoppas du får en härlig dag -inget regn och sol!
Kram Carina

2012-11-28 @ 22:44:29
Postat av: Charlotte

Grattis Madde !!!
Hoppas du har haft en bra dag!!!
Kram

2012-11-29 @ 19:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0