Trött så trött..

Publicerat: 2012-05-19 Kl: 22:46:30 | I kategori: Allmänt

Var tar all ork vägen!? Sjukt trött i kropp o knopp även ikväll.. Just tittat på hoppning på Eurosport - HEJJA ROFFE! Vad grym han är, tvåa blev han denna gång efter Nick Skelton som hade en SJUKT häftig och fin häst, Big Star. Vilket tryck och power!

Idag har jag ridit fyra hästar, haft lektion för Ebba på Gordon - gick kanon - nu blir det bara bättre och bättre. Ska bli kul att se vad de kan prestera på tävlingsbanan nästa helg :)
Mamma har tömkört min stjärna som ska tävla imorgon, hoppas det är en bra uppladdning..

För er som undrade om torsdagens 3-års test så var det väl ett godkänt men vi hade väl kanske hoppats på lite mer :/ De var båda väl spända och då speciellt Hera, Thaleia blev iaf klass 1 som hopptalang och var bara ett ynka poäng ifrån klass 1 som dressyrtalang, surt! Tyvärr visade hon inte sin fina trav pga spänningarna men vi lärde oss en del och till nästa år kan vi verkligen förbereda Melete som då är tre på bästa sätt. Vi hade behövt åka iväg ett par gånger till med dem för att de skulle vara mer avslappnade på bortaplan, det var iaf många som kom och frågade om dem för att de var fina och såklart den ovanliga färgen de båda har.

13'58 startar jag med Rangun imorgon, blir en ganska kort tävlingsdag då vi börjar nio och sista start är kl.16.. lär väl kunna vara hemma vid 18 iaf.. hehe :P Nu ska jag iaf ta en snabbdusch sedan är det kudden som gäller!

Kram Madde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0