Grymt fina hästar

Publicerat: 2012-05-08 Kl: 22:06:21 | I kategori: Allmänt

Både Elton och Navange har utvecklats enormt senaste tiden och Erik var vädligt överaskad och positiv till speciellt Navange idag. Vi hoppade en superbra bana med mycket lydnad, man började på en båge med två sockerbitshinder sedan en sväng till en kryssoxer med ett sockerbitshinder två galoppsprång framför (Erik kallar det galoppbom men jag anser att det är ett hinder! är ju iaf 50cm) ;P
Efter detta en längre galoppsträcka och så ett räcke till en oxer på ett böjt spår och sedan banans klurighet två räcken varav ett plank med två galoppsprång och hjälpbommar emellan, man avslutade sedan utmed långsidan med oxer - räcke på sex galoppsprång.

Navange var vädligt lugn och fin och VÄNTADE verkligen på mig och var vi skulle göra. Elton var till att börja med ett antal kilo tyngre (sadelgjorden var 2-3 hål längre ned än tidigare) TJOCKIS ELTON is back :/ Han som äntligen började bli så fin i kroppen.. Crap! Gräselende.. Nu blir det lite bantning och kondisträning tror jag bestämt. Ändrade grovfodergivan på alla lektionshästar innan jag åkte hem ikväll. De kan ju inte gå på gräs och fortfarande få full högiva.
Han hoppade iaf bättre än någonsin och formen var bättre sedan sist, sen kan vi fortfarande behöva lite mer power i vissa lägen men det går framåt!

Mmm med gräs, Rangun för typ 3år sedan..

Mamma hade tömkörnings"race" på morgonen med Rangun, Limit och Poseidon. Jag och Fia tog ut Thaleia och Demeter samt ett dressyrpass på Lady hans med innan lunch.
På lunchen fixade jag lite med hemsidan bland annat la in alla datum för Programridning och Banhoppning för alla ordinarie ridgrupper som rider 1h.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0