Grus var det här!

Publicerat: 2012-05-14 Kl: 21:58:49 | I kategori: Allmänt

Börjar med lite "bortglömda" bilder..


Fia & fina Kollan vid årets första E-G Haking träning den 4 april..







Idag har det grusats i en lektionsstonas vinterhage då den även används som parkering och den blev fruktansvärt sönderkörd vid tävlingen för nån månad sedan då det regnade sjukt mkt. Vi har även lagt en "väg" igenom valackernas vinterhage som man åker igenom för att parkera i stonas. Mkt bra och underlättar vid kommande tävlingar, pappa har kört och grejjat med gruset typ hela dagen..

Jag har ridit ROCCO igen :D Med lite skräckblandad förtjusning förstås.. men det gick ganska bra och det bästa är att Nova bettet verkar fungera, såret (som nu är ett ärr) gick inte upp alls och han gick hyfsat bra på bettet. Nu får jag rida på detta och sedan byta till ett vanligt när det är dags för tävlingsstart helt enkelt.
(google)
Såhär ser ett Nova-bett ut

Han verkade grymt nöjd med att få arbeta på riktigt igen också, han är ju lite av en arbetsmyra den lille filluren..

Hera och Thaleia känns fina inför 3-års testet på torsdag, idag red vi ut en sväng med mamma & Demeter som ledhäst. Hmm Demeter är inte optimal - rädd för mkt - tror nästan de skulle kunna gå bra ut själva.

Rund & gó Hera i förra veckan..

En ännu rundare Thaleia.. Hon är verkligen på gränsen till fet :/ Riktig kula som sticker ut när man går bakom henne..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Julia

Vi hade problem med munsår på grappan ett tag, då använde vi novabett och så smörjde jag med silonsalva (används normalt på barn och gör att huden blir väldigt mjuk), finns rätt billigt på apoteket tror jag! Det var det ända (förutom vila) av allt jag provade som gjorde att man verkligen blev av med det.

2012-05-15 @ 17:28:27
URL: http://halflightll.blogspot.se/
Postat av: Julia

Vi hade problem med munsår på grappan ett tag, då använde vi novabett och så smörjde jag med silonsalva (används normalt på barn och gör att huden blir väldigt mjuk), det var det ända av allt det jag provade (förutom vila) som verkligen gjorde att man blev av med det. Finns att köpa hyfsat billigt på apoteket tror jag!

2012-05-15 @ 17:34:50
URL: http://halflightll.blogspot.se/
Postat av: Julia

Men vad segt, jaja nu fattar du väl verkligen vad jag skrev i alla fall när det blev lite många gånger..

2012-05-15 @ 17:35:58
URL: http://halflightll.blogspot.se/
Postat av: Madde

Ja Nova bettet fungerar än sålänge kanon! Jag har en salva som Ebbas mamma Carina tagit hit Linolin salva tror jag det är. Också mycket fet och bra :)

2012-05-15 @ 20:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0