Åska?

Publicerat: 2012-05-11 Kl: 22:27:46 | I kategori: Allmänt

Ingen åska här iaf men sett på fb att flera hört den.. Mycket märkligt väder idag sol-regn-sol :P sjukt varmt och härligt iaf!

Är på Ekelund, har klipptid (har behövt klippa mig i typ 2 månader nu :/ ) kl.13 i Esklistuna så jag måste vara effektiv imorgon för att hinna allt. Ska rida, mocka, ha lektion för Ebba och städa inför mammas kurs för Telias ridsektion samt plantera blommor hon köpte igår. Nu ska blommlådorna fyllas med färgsprakande blommor! :D Ni som känner mig väl vet att jag har en viss förkärlek till just blommor i alla de slag, gröna fingrar kan man väl säga. :)
Tyvärr finns ju inte all tid jag skulle vilja ha till att fixa i rabatterna här på Ekelund..

Bild ifrån tidigare år..

På em/kväll var det återigen dags för "Projektet-tjejerna" som idag red i två grupper med 5 i varje, hälften hoppade för mamma på utebanan och de övriga fem red dressyr för mig i ridhuset. Min grupp skötte sig mkt bra och vad jag förstod även mammas "hoppare". Man ser sån skillnad på flera av dem nu när de får denna extra utbildning utöver sin ordinarie ridning.

Jag och mamma var på Arphus på fm, kändes ganska kasst i början och jag trodde nästan att han skulle säga att nu är det slut på träning med denna häst då han efter en stund hjälpte Antonia på en kanonfin mkt stor fux ett slag. men han återkom och efterhand släppte det och han blev om möjligt ännu bättre än han varit tidigare pass, fattar inte hur det går till - hur ser han ALLT? Men så har han varit med ett antal år också, sett och hört det mesta. När vi var klara fick vi kika en stund på en ganska ny 5-åring han hade, jag säger bara gaalet fin! Hade gärna stannat där några timmar för att titta när de red sina hästar men finns ju en del som ska hinnas med på hemmaplan.
Jättenöjd med min Rangun iaf, bara att jobba vidare..

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: vira

Hej fin blogg, följ gärna mitt sommaräventyr som turridningsguide i England från start :)

2012-05-12 @ 09:25:54
URL: http://viras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0