Vilken torsdag..

Publicerat: 2012-03-01 Kl: 21:12:08 | I kategori: Allmänt

Hallå hallå..

Idag har mamma och Fia fortfarande legat till sängs så de har inte kunnat göra något i stallet eller med hästarna. Med andra ord fullt upp och lite till för en annan :P

Sex hästar har jag hunnit med att rida i allafall :D Hade ju kunnat bli något mer men jag och far spenderade 1h på em efter insläppet att mocka på ridbanan, nu är drygt halva mockad så om man vill rida på den mockade delen går det bra nu. Tveksamt om jag hinner resten imorgon men skulle ju verkligen behövas och jag misstänker att man kommer vilja rida på utebanan i helgen om vädret håller i sig. Imorgon har jag förutom alla hästar att rida osv lektioner på em/kväll - "Projektet" ska rida och jag o mamma skulle haft en grupp var men som hon mår är det väl inte speciellt troligt att hon kan jobba..


Gaia & dottern Bell's Melete f.-10
Tänk vad tiden går - i höst är det dags för henne att påbörja sitt liv som ridhäst


Lite kort info om dagens ridpass:
Lady var fin, blev ett dressyrpass tillsammans med ägaren Åsa på marken direkt efter morgonens utsläpp

Rangun var ett "pain in the as" ;p skämt å sido han var riktigt envis idag, fattar inte varaför han inte bara kan ge sig utan ska testa testa och ja TESTA. Spelar rädd för allt och inget, mamma tog några bilder och filmade - så nyttigt att se på film ibland. Kändes ju sådär när jag red och jag kan meddela att det såg ungefär likadant ut :/
Måste få mer tryck bakifrån, framförallt i galoppdelen. Otroligt nog längde han traven väldigt bra!
Ska se hur det känns imorgon, är fortfarande 3:e reserv till MsvA på lördag, om jag ska ta bort mig helt eller inte.

Rocco mamma var med även här, filmade lite. Hmm inte alls nöjd med hur det såg ut, lamt och dåliga fattningar. Han kändes iaf bra och jag får verkligen känslan av att nu börja kunna rida honom ordentligt och på riktigt.

Demeter en "tuff brud i lyxförpackning" kan man säga.. Hon var riktigt svår i början - fick bara rida på framåt framåt tills hon släppte efter och insåg att det var jag som var ledaren detta pass. En häst som defenitivt måste jobbas kontirnuerligt och växelvis lite tuffa pass för att inte få för mycket energi/power och ta övertaget.

Navange så fin så fin :) Tid har det tagit men det känns verkligen som att nu har allt börjat lossna och falla på "rätt plats" och man kan göra mer "grejjer" och inte bara fokus på fart och styrning.

Elton blev det ett ganska kort pass med i ridhuset för att jag skulle hinna innan mötet, även med honom "framåt-tänk" och han har ju så häftig trav den lille krabaten :) Sånt gung..

Nu ska jag strax ta mig en dusch innan jag stupar i säng för att sova lite inför ännu en lång dag på Ekelund.

Kram på er
Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0