Enough is enough..

Publicerat: 2012-03-29 Kl: 22:16:23 | I kategori: Allmänt


Tävlingen på lördag närmar sig med stormsteg och jag känner mig för tillfället inte det minsta i närheten av rätt form med min Rangun :/
Idag fungerade det inte alls när jag började så jag bad syster hämta en annan sadel och då blev det faktiskt bättre..

Idag har dagen varit lite upp och ned vänd kan man väl säga. Min elev Åsa skulle bli intervjuad och fotad till en tidning och de var ju lite hattigt med tiden osv men i slutändan blev det riktigt bra och både fotografen, hans assistent och journalisten var SÅ överväldiga av oss - familjen - jag blev alldeles varm och glad när Åsa ringde och berättade allt gott de hade att säga om oss och vår anläggning. Så kul!
Härligt att det finns några som uppskattar det vi gör, vår kunskap och det vi faktiskt ägnar hela vårt liv till..


Travade några steg för första gången på Hera i morse också, sedan har pappa skott de båda flickorna så nu ska det nog gå toppen att rida och trava på vägarna. Thaleia fick skor runt om då hon är lite vriden i ena bakhoven, tur att man har en så grym hovslagare! Nu hoppas vi på att de låter skorna sitta på plats!

Imorgon sover jag på Ekelund igen, Maskerad-dressyrtävling på em/kväll och sedan behöver jag all tid jag kan få lördag morgon/fm innan tävlingen drar igång :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0