Trött i kropp o knopp!

Publicerat: 2012-06-12 Kl: 21:23:18 | I kategori: Allmänt

Sitter nedsjunken i soffan med datorn i knät, helt avslagen.. Känner mig mör i hela kroppen och ögonen är trötta. Vet inte om det bara beror på vad jag gjort under dagen men blev ju lite senare i säng igår också pga fotbollen :/ Har iaf ridit tre hästar idag..

Mobilbild är väl bättre än inget - här rider mamma innan jag sitter upp. MÅSTE se till att ta lite nya ridbilder på hästarna!!

Nöjd pålle efter ridpasset :P

Mamma "sanerar" en lerig Limit :S

Hoppade Navange för Haking, hade stora förhoppningar eftersom han gått så mycket framåt i hoppningen på sista tiden men idag var vi inte på riktigt samma spår. Han var tillbaks i sitt "fullt ös medvetslös" :P hehe Näe skämtosido så var han väl ändå ganska fin och jag fick bra kritik av Haking men vi måste jobba mer på yttertyglen och det gällde ju förövrigt hela hoppgruppen idag. :P Bra på ett sätt när alla har samma typ av problem så man verkligen kan se vad tränaren menar också.

Imorgon är det dags för programridning igen och det är sista för terminen, så det blir såklart så att jag sover kvar på Ekelund då eftersom det blir ganska sent.

Kram Madde


Kommentarer
Postat av: Ann

För min del blev det 6 hästar om man nu ska vara värst.....:-)

2012-06-12 @ 22:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0