Moviemaker

Publicerat: 2012-06-18 Kl: 21:46:25 | I kategori: Allmänt

Har suttit och kollat på videos och bilder på Poseidon som jag valt ut för att nu byta dator och göra en ny försäljningsvideo som jag bland annat ska maila till en som ev är intresserad. Tänk att det ska vara så segt att sälja hästar nuförtiden - vill att det ska vända nu så vi kan bli av med lite av hästbeståndet!


Bell's Poseidon f.-08



Idag har jag ridit en kanonfin Rangun på morgonen, känns toppen nu och det verkar hålla i sig också. Känns lite halvtrist att det då inte blir någon start i Gnesta men vi har sjukt mycket att hinna med hemma med tvätt av stallar osv så det går för mycket tid. Vi får hålla oss till vårt meeting 6-8 Juli :D


Min prins! Tycker han ser så biffig och snygg ut här men han har nog blivit en hel del större sedan denna bild togs också - tror det var vid vårt meeting för två år sedan..

Även Navange var mkt fin och Rocco fick vila även idag för hans lilla sår var lite svullet och han gillade inte att man pillade på det så det blev ett jodopax-omslag på em.
Hade en privatlektion på fm, hoppning, och efter lunch var det gräsklippare på schemat och sedan red mina måndagsbarn dubbelpass dvs 1,5h då de ej red för två veckor sedan.

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Jossan

Blir det något Hoppmeeting hos er detta år?

2012-06-20 @ 11:51:39
Postat av: Christina

vad hände med bloggtävlingen du skulle ha? vill vinna!

2012-06-20 @ 19:50:39
Postat av: madde

Jossan - Tyvärr verkar det inte bli nån hopptävling ( inte för att ja vill tävla men vi brukar ha en kul helg) då vi inte har tillräckligt med funktionärer som är beredda att ta mer ansvar som tex tävlingsledare osv för att genomföra tävlingen :/ vi får se men förhoppningsvis har vi fått ordning på allt till nästa år - det är ju en kul tradition med hoppmeetinget! :D



Christina - ja ska se vad ja kan göra ;P verkade ju inteva dömånga som ville va med..

2012-06-21 @ 06:25:12
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Jossan

Åh vad synd! Hade så gärna fotat i år igen!

Ja hoppmeetingen är ju riktigt härligt!

2012-06-21 @ 20:49:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0