By myself..

Publicerat: 2012-06-14 Kl: 20:45:05 | I kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat på egen hand då mamma åkte före sju med Fia på tävling med Mille & Kolibri och pappa har ju massa att göra så även om han var hemma har jag ju inte sett honom så mycket eller haft så mycket "nytta" av honom :P

Startade strax före sju med fodring, utsläpp mockning och Rangun & Arrobell fick gå på skritten 30min var. Kl.8 kom återigen barnen till vårt halvdagsläger, som vi haft idag och igår. Så jag var sysselsatt med dem i 4h med stallpyssel, ridning osv. Idag red vi ut en tur i skogen och sedan fick de rida en stund i en av de stora sommarhagarna - mycket nöjda elever :D

Såhär fint var det i hagen - lyckliga barn på fina hästar!

Vi lagade lunch, jag & far, sedan red jag tre hästar innan hemfärd. Först ut var Rocco och medans han fick jobba i ridhuset skrittade Rangun fram på Horsetrainern :) Rocco var fin men Rangun var sjukt fin så han stal showen idag! Hoppas mamma har tid att hjälpa oss imorgon för då är det pappa som får den stora äran att åka med Fia på tävling.
Snabbt inntag av hästar och här fick jag faktiskt hjälp av far som sedan snodde Navange för atta sko så det blev inte någon träning av honom idag :/ var tvungen att hinna hem innan 18 för att vi skulle åka och köpa möbler till balkongen. Elton fick sig iaf ett svettigt pass på utebanan, satte upp flera små hinder som jag hoppade olika banor på.

Han syns inte så bra men Rocco fick idag gå i stoor gräshage eftersom Kolibri som normalt går i hagen var på tävling - NÖJD HÄST! hade dock sprungit lite och hade slagit på sig lätt på ena bakbenet.. Han fick går där mellan 8-12, han är ju inte van att äta gräs en hel dag så det kändes lagom med tid.

Vätskepaus! Limit & Rangun i morse..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: christina

rangun ser ut som en tjockis.....

2012-06-14 @ 22:59:21
Postat av: Nea

Tack för mysigt "miniläger"! Nils hade gärna fortsatt så några dagar till. Vilken härlig bild mitt i grönskan. :)

2012-06-15 @ 09:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0