RIDSPORT

Publicerat: 2012-07-12 Kl: 22:19:23 | I kategori: Allmänt

Idag landade Ridsport i brevlådan ute på Ekelund! Jag var såklart först att sno den och plöja igenom :D Var bland annat en artikel ifrån vårt stora meeting (alla tävlingar av Nationell status skrivs det om i tidningen) och där var även en av bilderna jag tog och då stod det såklart att jag var fotograf! STOLT!
:D
 
Det var även ett väldigt fint repotage om Nina Hoffman som jag skrivit om tidigare då hon nu flyttat hem till Gnesta igen efter många år i Tyskland. och såklart massa OS - uppladdning! Detta OS känns väldigt öppet då det är så många bra ekipage i topp just nu och den starkast lysande stjärnan nu tycker väl jag är Storbrittaniens Charlotte Dujardin & Valegro - ingen kan väl ha missat detta ekipage? De stog nyligen sitt tidigare världsrekord med över 90% (!)
(Google) Valegro är hennes arbetsgivare/tränares häst Carl Hester som själv ska delta på den smått amazing Utophia. Var ett bra repotage om honom i senaste Ridsport Special.
 
Åh TV'n står på i bakgrunden såg just Roffe & Angelica i Wolksvagen reklamen "- Har du inte sett den än?", sa Anders. Då inser jag att jag inte kollat på Tv sedan i typ mån-tisdags förra veckan :P
SKÖNT!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0