Tåg..

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 21:10:00 | I kategori: Allmänt

Idag fick jag åka tåg hem! Händer ibland då det strular med bil eller liknande..  Min bil var tydligen lite bökigare att fixa än vi trott och såklart även inte gratis :/ SKIT!

Det har varit en ganska hektisk dag, har inte ens hunnit växla några ord med världens bästa Christina som idag behövt mig mer än någonsin  :/

Lektion för Åsa och lilla Lady på morgonen och efter lunch kom Gunilla och jag red först Rangun. Han gick riktigt bra idag, vi satte bytesserierna ner till i vart annat :) Många bra tips och jag har återigen fått påpekat att jag måste kräva lite mer och vara lite tuffare när jag rider, men är ju så mycket lättare när man har någon som säger till en och som man litar på att det är rätt och blir bra. Mycket jobb idag låg på att få in vänster bak och bli snabbare i mina hjälper i högertygeln.

Rangun...

Elton var också fin, så häftig häst, rör sig riktigt bra - det kan man ju inte riktigt tro när han står på stallgången ;P
Idag red vi korta steg med mycket tempoväxlingar, vårt viktigaste arbete framöver handlar om att få lite kvickare och högre framben så de hinner undan snabbare för de där bakbenen men massa tryck i!! Vi fortsatte också med sidvärtsrörelserna som han nu börjar förstå mycket bra.


Gunilla fick även se lite av Navange som visade sig ifrån sin bästa sida :)

Kram Madde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0