Sunshine!

Publicerat: 2012-01-06 Kl: 12:04:45 | I kategori: Allmänt

Sovmorgon!!! Åh så alldeles alldeles underbart skönt.. Ingen irriterande mobil som ringer 05'50 och vill att man ska gå upp :)
Eftersom det är röd dag så har inackorderingarna stalltjänst idag vilket möjliggjorde min sovmorgon - sov till typ nio och det var ju ganska länge för att vara jag :)

Nu ska jag alldeles strax styra mot Ekelund för att mocka och rida hästarna i det förhoppningsvis ihållande vackra vädret! Ska försöka ta mig ut på Rangun, har dåligt samvete över att han bara fått gå i ridhuset sista tiden, han skulle fått följa med ut igår men klanten är helt söndertrasad på ena bak där han kliver med brodden på kronranden på natten :/ Gjorde det den första natten efter jag broddat så jag lindade med "vetflex" på nätterna några dagar men det han slutade trampa sig och vetrapen är ganska dyr om jag ska använda den varje natt så sedan har han klarat sig utan tills natten till igår då han måste klivit på sig mer än en gång för det såg inte så kul ut :/

Nu har han bandage igen men ska i fortsättningen ha ett mjukt gummiboots på på natten!

såhär graciös är han, fast här med höger på vänster istället..

En en "Crazy News" har kommit till känna!!
Carl Hesters amazing horse Uthopia var på väg till Sverige!! Minna Telde var i december i kontakt med hästens ägare och var även och provade hästen - vilket tillskott det skulle blivit i Svenska OS-laget i år!!
Stackars Carl MEN han lyckades i panik själv få tag i sponsorer och egna pengar för att säkra hästen i Storbrittanien i sista stund..


Vilken häst..

Även om det hade varit tråkigt för England och Carl Hester hade jag ju inte klagat över att få se denna fantastiska häst under svensk flagg och med fantastiska Minna i sadeln..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0