Sommarregn

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 21:06:00 | I kategori: Allmänt

Fy vad det pissat ner hela dagen!!! Blev genomblöt då jag cyklade till tåget för att komma till stallet eftersom min bil var på lagning - men nu är min röda pärla med mig igen!! Regnet var verkligen ett "fint" regn som varierade i mängd och tillslut övergick i nån form av snöstorm :/

På morgonen, ja efter att jag till slut kommit fram med det som vanligt försenade SJ-tåget, körde jag först igång med ett pass på Lady. Sedan fick Eltonmannen hoppa!! Mamma hade en mycket bra och lite klurig övning på sina lektioner igår som hon lät stå kvar för att vi skulle kunna hoppa idag. Jag fick faktiskt lite på film, kom på att jag kunde ju testa att ställa mobilen på sargen och det gick ju ganska ok så jag ska se om jag kan få upp ett litet klipp redan ikväll.
Han hoppade mycket väl och när mamma kom in i ridhuset på em undrade hon vem det var som hoppat så högt?! hehe bara lilla Elton! Var en 5-50 där jag hade en kryssoxer på kanske 1m, inte var det högre iaf. Det är det dåliga med de nya stöden - de har inte några höjdmarkeringar :/ Får gå på ögonmått!

Jag och Demeter en regnig sommardag 2011..

Efter stallfix och lunch fick Rangun ett dressyrpass bland hinderna i ridhuset = skraj häst :/ Men fin var han och jag gjorde några bytesserier ner till vart annat - så mycket rakare och stadigare än för några veckor sedan. Pallar jag trycket att debutera årets tävlingsäsong i MsvA som han aldrig startat tidigare? :S
Hmm jag har ju tid att fundera och träna vidare..

Rocco fick en promenad i ridhuset på em, så trist att han inte kan sköta sig på skritten :/ Älskar den maskinen och den underlättar vårt arbete avsevärt - man hinner med så mycket mer! Nu går Arrobell, Rangun, Demeter, Mille och Kolibri dagligen - minst 30min var. Mer info om det finns på vår hemsida!
www.ekelunds-stuteri.se

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Spännande att starta sesongen med en smäll! :D

2012-01-12 @ 21:17:06
URL: http://jeeanette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0