Måndag - check!

Publicerat: 2012-01-16 Kl: 21:51:50 | I kategori: Allmänt

En dag närmre semester! Först nu känner jag att jag verkligen vill åka och att batterierna kan behöva en ordentlig uppladdning inför årets kommande spektakel :D

Anders har ju varit i semestertjatandet ganska länge nu..

Förutom att "rida" Rocco har jag även ridit Rangun, med lite hjälp av mamma på marken och senare även Navange. Försökte få mamma att testa honom, hon har inte ridit honom sedan han kom och kan ju vara bra att testa innan jag åker för sedan är det hon och eller Fia som får trimma medans jag vilar upp mig. Hon slapp dock undan så det får bli på onsdag då istället för hon tyckte jag skulle vara med en liten stund för Erik på honom imorgon, nästan hela torsdagen kommer ju att gå på Equirehab hos Monica med tre hästar.

Jag har även haft mina "måndagsbarn" och dressyrspecialen. Måndagsbarnen får ha mamma när jag ör borta och dressyrgruppen har två veckors uppehåll och så kör vi istället dubbelpass lördagen efter att jag kommit hem :)

Hittade igår ett ruskigt snyggt schabrak jag bara VILL HA!
(Google)
Gillar det mesta ifrån Ankys kollektion, vi har (jag, mamma och Fia) har ju en kanonsnygg "sommarjacka" ifrån hennes kollektion :)
Detta schabrak skulle ju sitta dösnyggt på Roccan!! Men det som "avskräcker" är priset på 599:-
Kanske kan hitta ett snyggt till "mässpris" i Scandinavuim om jag har lite tur..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0