Ledig em!

Publicerat: 2012-01-26 Kl: 21:55:41 | I kategori: Allmänt

En stund för sig själv kan behövas passade på nu när Sofia kommit hem. Bränd och fin hade tydligen legat på luftmadrass sista dagen....
Klippning av håret fick det bli, bankärenden och lite shopping. Jag brukar ju säga att jag ej förstår folk som ägnar sin fritid åt shopping men kunde konstatera att man blir ganska glad av shopping - bh, jeans och en svart klänning. Har inte riktigt upptäckt det tidigare.(att man blir glad - ja ska ju vara hästgrejer då)

I dag har det bara hunnits med ett ridpass - Demeter imorgon får det bli ut i skogen nu har det ju kommit mera snö så då är det ju lite roligare än att rida på isen.

Privatlektion i morgon fm och ungdomsprojektet på em så det blir full fart imorgon igen.

Har precis läst att Rolf-Göran tar med sig båda sina bästa hästar till Skandinavium - Ninja o Casall ska bli kul att se är ju inte så långt kvar tills dess - 1 månad. Denna gång blir det tåg så kan man sova på vägen går ju dessutom så mkt fortare.

Andra hästnyheter: Ev så åker hatten av på alla dressyrtävlingar från och med 2013. Känner mig kluven till det men jag rider ju alltid med hjälm annars så det blir väl inte så stor skillnad.
Ska vara den att hatten bor i en låda hela tiden och är ren och fin de gånger man ska rida. Jag kommer ha svårt att ha en tävlingshjälm som bara är att sätta på huvet - ren o fin.............
Vet ju hur det blivit med tävlingsstövlarna.
God natt
Ann
Kommentarer
Postat av: madde

Åh grrr ja som just fått en så fin hattväska av mor o far i födelsedagspresent!! Men annars tycker jag att det är bra, en anledning att köpa en ny hjälm!! Hehe..

Köpte ju en ny på sensommaren förra året men den har jag bara använt på tävling och några träningar just för att den ska hålla sig snygg..

2012-01-27 @ 15:11:24
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0