Tävling!!!

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 22:25:49 | I kategori: Allmänt

Ja inte vilken tävling som helst. Erik Berggren vår fantastiska hopptränare som varit här i så många år har nu även träning på E-tuna ortensryttarförenings anläggning Vilsta och även Nyby -Torshällas men på dessa ridskolor så är det bara personalen som tränar för Erik på dagtid.
Nu har Erik kläckt den goda ide´n att vi ska tävla mot varandra framåt försommaren. Erik gör proppen och bestämmer klasser. Det kommer i alla fall vara en stilklass och en speed klass alla måste rida lektionshäst! Tävlingsmänniska som jag är så har jag redan börjat fundera hur vi ska träna och lägga upp det hela tex vem ska rida vilken häst. Vi är väl färre personal så flera kommer väl att rida flera av klasserna.
Jag återkommer så snart jag vet mera dessutom är ju detta är bra sätt att marknadsföra att vi utbildar och rider våra lektionshästar kontinuerligt + oss själva.
Även jag o Madde kommer nu att rida dubbla pass för Erik under våren (vilket Sofia redan gör). Carina L rider ju ett pass tyvärr krockar träningen med Charlottes lektioner (så hon har ju svårt att vara med)  men vi får se till att ha hoppträning tillsammans när alla kan vara med när det ej är lektioner.
Erik tycker ju att även Jocke är ju personal och ska delta men då får han nog lov att träna innan. Man kan ju inte leva på gamla meriter.......hoppning är dessutom färskvara gäller att hoppa ofta.
Även om han visade oss andra att hoppningen finns där de få gånger han var med o tränade på försommaren. Han tröttnade när han inte fick rida någon fräsig häst. Gillar när det går fort min man!

Apropå tävling så såg jag att det var dressyr från USA ikväll på Eurosport spelade in och glad ihågen bänkade mig framför TV:n - 2 ekipage fick man se en tyska och en engelska sedan var det körning:-( snopet.
Däremot blev jag imponerad av den engelska ryttarinnan som i och för sig red i det engelska laget från EM men innan dess har jag aldrig hört talas om henne. Det finns verkligen otroligt många fina hästar i dagsläget och ryttare. Förr var det några få som glänste nu är det mer en öppen affär speciellt eftersom det ändå är ett tag kvar till OS. Men det engelska laget kommer nog att ha stor fördela av att rida på hemmaplan eller tvärtom om trycket blir förstort.

Vi hörs eller syns i stallet!
Ann
Fick bli en bild på Gaia hoppas att hon har det bra i Nyköping. Oavsett vad Madde o Sofia
säjer så har vi 3 st mkt fina avkommer på gården alla med den fina traven
Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul med tävling!

Vilka hästar är tänkta till er? Kul med skolhästar

2012-02-16 @ 22:34:04
Postat av: Ann

Ja det lär väl bli Bosson, Uranos, Jacqueline sedan en lite mer öppen historia beroende på vem som vill rida vad, Sofia vill rida Ronjah.... vi får se våren är lång och vi lär prova oss fram......själv kan jag nog tänka mig vilken som av de tre första men måste först hoppa Jacqueline men Sofia rider nog henne mkt bättre på hinder. Men jag gillar ju hästar med mkt egen motor....vi har ju fler än de jag nämnt.

2012-02-16 @ 23:38:22
Postat av: Madde

Hallå!! Sir Elton får man inte glömma! ;P

2012-02-18 @ 19:56:10
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0