Semla

Publicerat: 2012-02-23 Kl: 21:32:56 | I kategori: Allmänt

Ikväll är jag kvar på Ekelund eftersom tpget går 05'40 imorgon ifrån Läggesta mot Göteborg.. Anders hade med sig sjukt goda semlor, helt klart bästa i år - har iof inte ätit så många detta var kanske min tredje/fjärde. Janelings är de bästa konditoriet!!

Idag har vi haft programridning och mian hästar har varit duktiga. Först ut Rangun som var smått "spooky" för allt och inget, fick ändå till MsvA:1 ganska bra till slut, känns som att detta program verkligen passar honom. Vi måste bara rida in oss bättre på det :) Här fick jag typ inte några poäng för Gunilla använde fel papper osv :P

Rocco nummer två ut och han var ganska svår näår jag red fram och trotts att vi bara var tre i vårt stora ridhus upplevde jag verkligen att jag inte fick plats :/ Mamma fick hjälpa mig en stund med bråkmakaren och sen gick han så fint. Har inte räknat ut poängen för hans LB:1 men ca 70% blev det nog ändå. Hade förvånansvärt nog svårt med vänstergaloppen i programet - normalt är det svårare till höger.

Elton var jätteduktig, lite lat som vanligt men han är så härlig ändå. Han har sånt gung i traven och vi fick bara 6:or och 7:or så jag gissar på strax över 65% i LB:1 Hans tidigare ägare/uppfödare var här och beundrade honom också. De är så lyckliga över att han fick ett sånt bra hem!!

Navange blev sista hästen för dagen, ej programridning men Gunilla var kvar och pratade med mamma så hon såg hela passet. Han går verkligen ifrån klarhet till klarhet den hästen. Så mycket starkare och orkar bära sig så mycket bättre för varje vecka.

Nu måste jag fixa färdigt med en annons till tidningen "Häst & Ryttare" sedan klippa far så han ser någorlunda anständig ut i helgen när han ska mingla runt i mässan och göra det han är allra bäst på - SNACKA!!
Finns ju en anldening till att vi haft/har problem med telefonförsäljare genom åren :S

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0