Koko häst!

Publicerat: 2012-02-27 Kl: 21:02:18 | I kategori: Allmänt

Jag syftar på  min ack så fina med galet skruvade stjärna Rangun.. Han var sjukt spänd, han var ju jobbig och spänd på programridningen i torsdags men nu var det om möjligt ännu mer - Det roliga med det hela är att han var DÖFIN! Kan det vara så att jag äntligen börjar kunna hantera detta och rida mig igenom det spända?
Säkert en kombo av det och hans växande styrka...

Red igenom MsvA:1 som jag nu är tredje reserv till i SRK på lördag, kändes bra förutom miss i halvpiruetterna som jag fick göra om. Bytesserien i vart tredje - SOM ETT SMÄCK!!
Han fick inviga sin nya nosgrimma jag köpte i Gbg också, kanske därför han var så fin att rida ;P hehe Jag ska ordna med nya bilder på denna så ni får se skillnaden.

My man!!

På fm hanns med med fyra hästar, longera och hänga på Hera & Thaleia samt dressyr på Navange och Elton. Navange går ifrån klarhet till kalrhet, vid förra passet i torsdags gick jag på honom ganska mycket och han fick ett ganska tufft pass sedan tre dagars vila och otroligt nog kunde jag ta vid där jag slutade i torsdags :) FIN HÄST!

Även Rocco fick idag jobba i ridhuset, svettig häst blev det. Han är en riktig latmask den kusen och vi måste få igång lite mer kondis och stryka hos honom, har jag tur får jag åka till Pether Markne nästa vecka! :D

Två lektioner som vanligt sedan mellan 17'10 - 19'00.. Dressyrspecialen fick idag en tuff uppgift med växelvis skänkelvikning/sluta/skänkelvikning på diagonalen. Duktiga tjejer!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0