Äntligen!!!!

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 21:08:02 | I kategori: Allmänt


Idag har jag köpt en uppsättning Professionals Choice skydd!!
Hade lite svårt att välja färg, Anders fick vara med och bestämma så till slut blev det klarblå. Den mittersta på undre raden.

Så imorgon får pojkarna jobba med nya snygga och framförallt BRA skydd! Superbra att ha de dagar man inte riktigt hinner med att linda, just själva lindningen tar inte så lång tid i sig men sedan ska de rullas ihop o.s.v efteråt också..

Det blev även ett par nya ridbyxor - något som ALLTID går åt. Testade ett nytt märke nu, de var hyfsat billiga så det är värt ett försök.

(google)
Horselife heter märket och de kostade ca 800:-
Blev ett par blå då jag faktiskt inte har några blå ridbyxor längre..

Jag var ute i den nyöppnade "Dressyrbutiken" på Sanna Nilssons fina anläggning, massa fina grejjer hade de såklart :/ OCH vi ska inte tala om anläggningen sedan - kanonfin och med så bra utrymmen. Fick en liten rundvisning av Sannas mamma som var mycket trevlig och det blev ett ganska långt besök då vi sedan pratade tävlingar osv, är ju helt sjukt med att man inte kommer med knappt ens om man sitter där vid datorn prick när anmälan släpps.
Gunilla var hos oss idag och berättade att Emelie & Christian fick sitta med fyra (!) datorer igång när de ska anmäla sig och ändå blir man reserv :/

Kram Madde



Kommentarer
Postat av: christina

Jag har ett par såna som på bilden :) helt ok, blir lite stora på mig...men snygga :D

2012-02-15 @ 22:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0