Ännu en dag i köket!

Publicerat: 2012-12-29 Kl: 20:22:08 | I kategori: Allmänt

Det första jag gjorde på fm då jag kom till Ekelund var att dra på mig förklädet :) Till lunch gjorde jag en smarrig broccolli soppa med krispig bacon och ett ungnsbakat pumpabröd. "Kursarna" ville mer än gärna ha receptet!
 
Ut till stallet för att rida Rocco på lite teori mamma hade för deltagarna. Han var ganska fin men kändes lite matt, han gick ju ganska hårt igår också. Tror ja ska höja kraftfodret på honom nu. Han är inte lika "crazy" och explosiv för allt längre så man känner sig lite tryggare på hans rygg. Nu har jag t.ex inga problem att låta honom skritta fram på helt lång tygel - tänk vilken tid det tagit för honom att coola ner!
 
Fin Rocco!
 
Sedan lektion för Ebba på lilla Ronjah - duktigt ekipage :) Därefter var det Ranguns tur, igår var han sådär men brukar ju vara lite kärv efter några dagars vila. Idag var han grymt fin och vi fick verkligen till ett kanonpass! Måste bli mycket bättre på att hålla ett träningsschema så vi inte får "börja om" var och varanna vecka.
 
Så var det sen dags för matlagning igen! Förberedelse inför kvällens tre rätters där de serveras toast med kantarellstuvning, kycklingfilé som marinerats i sweet chilisås och klyftpotatis med morötter och en smarrig gräddsås även den med lite kantareller. Till dessert min uppskattade kladdiga kladdkaka med hallongrädde!
 
Nu ska jag ha lite kvalitets tid med sjuklingen på soffan :)
 
Kram på er!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0