Vi försöker igen..

Publicerat: 2012-08-29 Kl: 20:43:00 | I kategori: Allmänt

 

Gick ju sådär för mig igår så nu gör vi ett nytt försök Anders sitter ändå och glor på det inteligensbefridade programet Waterwörld :/
 
Monica

Sånt är SÅÅ irriterande!! Hoppas att du orkar göra om det, för jag tror att vi är många som gillar dessa inlägg! :)


Ja Monica och alla andra HÄR kommer gårdagens inlägg som jag nu skrivit om..

 

Sting -finns han i Sverige eller står han i annat land?// vad lika de är! Carina o


- Han står i Tyskland vad jag hittat men den hemsidan var inte uppdaterad sedan 2010, Spielberg verkar vara stationerad i Holland av vad jag kunnat hitta. Och ja de är väldigt lika Sting har även ungeför samma höjd också 166cm medans Spielberg är 173cm..

 

"- Kul att den feta ridskoleponnyn har ett svindyrt Sprenger bett!" Fias kommentar vid gårdagens hoppträning då Elton fått ett ssånt här dyrt bett som äntligen verkar fungera, han får nypsår i mungiporna av allt jag testat :/

Han var dessutom sjukt fin på träningen, tog ett tag att komma igång men sedan så! Erik var positivt överaskad och tyckte det hänt massor sedan i början av sommaren och att framförallt formen blivit väldigt bra :) KUL! Mätte honom för övrigt i måndags och han har växt sedan han kom för 1,5år sedan - fick honom till 159cm nu!

Nya stallpjuxen med STÅLHÄTTA!

De gammla mkt välanvända skorna - har nu åkt i soporna..

 

Ena paret av mina nya ridbyxor ifrån mitt nya favorit märke - Horselife. Billiga OCH i bra kvalité, tidigare hade jag alltid Pikeur men ett par sådana kostar nu runt 2000:- Jag köpte ett par blå horselife i början på året och de är fortfarande kanon sånär som på att de blivit lite noppiga i skoningen.

De sjukt dyra Euro-star jag köpte förra året är skit i färgen, köpte dem svarta och nu är de helt dassgrå :/

Tycker det är snyggt med annan nyans/färg på skoningen - vad tycker ni??

 

Passar bra till mina löövley bruna stövlar också :D det andra paret är svarta med bruna sömmar..

Funderade i måndags vad det var för skit/spya på golvet i vår lilla sadelkammare och det visade sig att en "kotte" flyttat in!! Han/hon fick igår flytta ut igen :P

Ridskoleponnyn Ronjah bränner lite magfläsk på skrittbandet!

Igår fick Navange gå ut med polarna igen! Uppskattades kan vi säga :) han är så himmla fin i kroppen nu den store mannen!

Igår kväll var mormor, morfar och farmor över och åt middag hos oss samt kikade på det nya köket de inte sett ännu.. då lagade jag denna goda efterrätt som var en riktig hit - och enkel! Ska absolut göra denna på mammas weekends i höst!

MUMS!!!

 

Idag har jag, mamma och Fia varit på konflikhanterings kurs på Strömsholm där det var många deltagare och vi fick med oss en hel del nyttigheter därifrån.

 

Vi avslutar med det tråkiga... Vi har i natt återigen haft besök av tjuvar - tredje gången på mindre än ett år :/ De länsade det mesta i sadelkammaren vi har i utestallet. Fattar inte hur det kan finnas människor som gör såhär mot andra. Helt sjukt! På läger 2 blev vi av med vår svindyra (köptes förra året) varmvattentvätt mitt i natten så vi beställde en vägbom som kom förra veckan, Anders Johnsson (grannen) grävde hål för denna i måndags och pappa göt fast den i igår men innan man kan börja använda den så måste det ju härda så den var inte låst i natt :/ Känns verkligen som att dessa människor haft koll på anläggningen och sett att vi köpt en vägbom osv.

Hursomhelst så är det "tur i oturen" att de inte länsade de andra stallarna.. man får väl inte plats med hur mycket som helst i en bil heller.. SKIT är det iaf och mamma är helt förstörd..

Kram på er

Madde

 

Kommentarer
Postat av: christina

wtf, jäkla puckon! ska man behöva tälta på stallplan lr? :/

2012-08-29 @ 22:17:27
Postat av: Anonym

Åh vad argsint milt uttryckt man blir när det man skriver bara försvinner- på jobbet händer det av och till och jag blir galen, brukar inte bli det men när grejer inte funkar då brinner hjärnan.
Hi hi mitt knep är att trycka på röda upptagetlampan sen svär jag och slår på tangentbordet ostört- hi hi det hjälper ju inte men man blir ju så vrålarg att ilskan måste ut!
Sen stänger jag av röda upptagetlampan och måste jag skriva det som raderats behövs choklad och några baljor te att mumsa samtidigt!

Vad är det för spännande efterrätt?

/// Carina O

2012-08-29 @ 22:25:02
Postat av: Anonym

Jamen jag måste bara kommentera igen- vad fin hon ser ut på skritten - liila ronja! Skritten är verkligen kalasbra. hi hi har ju ett löpband i källare som vår lilla lurviga vovve går på regelbundet -allt enligt instruktion från rehab strömsholm där dom ju kör mycket vanligt löpband men även löpband i vattenbassäng/ riktga muskelbyggare!
/// Carina O

2012-08-29 @ 22:38:08
Postat av: Monica

GRRRRRR! Ska det vara så j-a svårt att skilja på mitt och ditt?!? Man blir så förb....!!!
Hoppas verkligen att det blir slut på detta när bommen har stängts!

2012-08-30 @ 07:45:38
Postat av: Madde

Hehe mitt förslag idag att vi flyttar lekstugan bort utmed vägen så kan pappa, Ross och en bössa bo där och hålla vakt! haha

Svar: Låter farligt ....för tjuvarna.......
Ekelund

2012-08-30 @ 21:50:00
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0