Vet inte i vilken ände jag ska börja..

Publicerat: 2012-04-11 Kl: 20:05:57 | I kategori: Allmänt

Kan jag göra ett inlägg med bara en ledsen/nedstämd gubbe?




För det är precis som jag känner mig idag/ikväll.. Sov på Ekelund till idag då vi hade ett ganska långt och jobbigt möte igår så det blev ingen resumé av gårdagen här.
Det är väl bara att "ta tjuren vid hornen" - Rocco är sjuk MYCKET sjuk verkar det som faktiskt :/ Distriktsveterinär Göran Ström var ute igår fm och kollade och tog prover, vi skulle få svar idag men tyvärr icke..

Tycker om denna häst mer och mer och då känns det såklart extra jobbigt, och han är så himmla go och mysig, skulle vilja vara med honom hela tiden nu när han mår dåligt..
Han var så sjukt snäll igår när Göran var här också, vi trodde det hade något med tänder att göra men det trodde inte han däremot visade det sig att han var vass och eländig i munnen så raspning var nödvändig. Veterinären vågade dock inte ge något lugnande pga hans tillstånd så vi försökte ändå och OM han var snäll, med "bettstege" och raspar i munnen, Göran var helt förbluffad. Kul att man kan glädja sig åt NÅGOT iaf.

Igår var det Erik hoppning och både Elton och Navange gick, hade sån inspiration efter passet men nu vet jag inte hur mycket det blir med det. Båda gick bra, framförallt Navange där Erik byggde om och testade lite ideér på oss - fungerade mycket bra! Lovade att jag skulle se till att ha fler "hopp-poäng" till nästa gång, tror detta kan hjälpa honom extremt i utbildningen/utvecklingen också.
Mycket träningsvärk i låren idag som jag tror kommer av Eltons pass..

Rangun var fin idag men det var också iprincip vad jag red :/ skulle ju hinna med Navange också men tiden bara rinner mellan fingrarna.. Pga detta var jag verkligen extremt sur/arg på em innan min första lektion, känner verkligen sådan frustration när jag inte hinner det jag vill. Jag vill också ha TID på mig när jag rider, inte veta när jag sadlar att om 30min MÅSTE jag vara klar med ridning och iordningställande av häst. Fungerar INTE, det blir inget bra jobb - inte i mina ögon..

Navange i höstas, ganska mycket biffigare i kroppen nu ser jag :P

Hade först lektion för min dressyr-special grupp och sedan min måndagsgrupp, jag tävlade ju en måndag i mars så därför red de idag. Dressyrtjejerna fick träna på program inför helgens tävlinga på Ekelund, ponny Div3 på lördag och häst Div 3 på söndag.
Jag ska rida tre starter på söndag, Elton & Navange i LB:2 och sedan är det lite oklart med min start i LB:1 där jag nu funderar på Ture som jag tävlat och ridit mycket eller om jag ska ta Jolita som skulle behöva lite tävlingsrutin. Hon har bara startat en gång tidigare med en elev, har för mig hon var lite väl spänd då..

Jolita här tillsammans med "Ange"
eller
Tuareg "Ture"

Båda är skolhästar hos oss och går med i både barn och vuxen grupper!

Kram på er alla läsare (hoppas ni har en bättre vecka - flera har väl påsklov också?)

Madde


Kommentarer
Postat av: Julia

usch finns inget värre, hoppas han blir bra!

2012-04-11 @ 20:54:00
URL: http://halflightll.blogspot.se/
Postat av: louise

hoppas att alt blir bra med rocco!

2012-04-11 @ 20:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0