Jul?

Publicerat: 2012-04-06 Kl: 08:39:00 | I kategori: Allmänt

Vad är det för skitväder?!!!
Sitter och äter frukost på Ekelund tillsammans med Charlotte och det vräker ned för tillfället snö men nyss regn.. och 0 gradigt på termometern :/ Blää.. Skulle ha skrittat ut en sväng på Elton men det lär inte bli av i det här vädret.

Igår hade jag lektioner mellan 19-21 och när jag kom in var båda datorerna upptagna så det blev inget skrivet om gårdagen. Red Hera & Navange, longerade en pigg Rocco och Jimmy "Sadeldoktorn" var hos oss på sen em/kväll för att titta efter en sadel till Limit och så kikade han även på Navange som ska få en Keiffer dressyrsadel att ha då han går i verksamheten. Han tittade även på mina båda, Rocco & Rangun eftersom jag är lite missnöjd speciellt med Roccos som jag inte tycker ligger still och åker fram. Har ju ridit dem båda i Amerigon sista tiden.
ÄLSKAR Amerigon, har den på fyra hästar just nu :P Roccos låg inte så bra - vi ska nog byta stroppar då den har korta stroppar vilket kan göra att den då ligger bättre sedan (sadelgjorden hamnar nu på fel plats) Ranguns låg bra men det gjorde även Amerigon på dem båda. Får se om vi på sikt ska byta en av Cobrorna mot en Amerigo kankske, älskar dock båda sadlarna och de passar på så många hästar men de är alldeles för dyra för att få gå med på lektioner om man skulle göra så istället..

Sadlar´sadlar sadlar - en HEL vetenskap, precis som allt annat i denna värld :P


Bild ifrån förra helgens vinnarlag igen!! :D

Idag ska jag nu ut och sätta full speed så jag kan åka vid 12 för jag måste hinna duscha osv innan vi ska på påskfika på Vansö halv två och sedan påskmiddag hos mormor och morfar.

Glad Påsk!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0