Fredag i hällregn..

Publicerat: 2012-04-20 Kl: 22:33:30 | I kategori: Allmänt

Kommentarer på gårdagens inlägg.. :D

Postat av: Josefin

Kolla på http://www.malardalensvarmblodsklubb.se/ läste proppen och det verkar om om anmälningstiden gått ut. kanske går ändå men då får ni nog snabba er ;)

2012-04-20 @ 08:10:50

- Ska undersökas på en gång! Tanken var Taffsnäs men vet inte om vi lyckats hitta anmälan än..
Postat av: Emilia

Haha du som är så duktig på att rida. Självklart kan man lära sig mer, men du har ju mycket mer erfarenhet än mig så skulle jag ha lektion med honom skulle han väl gå därifrån... HAHA ;)

2012-04-20 @ 15:48:52
URL: http://soautomatic.blogg.se/

- Åh tack Emilia! Har faktiskt "erfarenhet" av att han gått ifrån en lektion, näär vi var där i sommras/höstas hade han en elev efter oss som han helt plötsligt lämnade för att rensa i blomkrukorna. Han är speciell på många sätt men jag tycker han är grym! :P


Idag har mamma varit iväg hela dagen igen, årsmöte i Ridskolornas Riksorganisation var det om jag inte minns fel. Morfar var med också, snacka om familje-företag :P
Jag, Fia och pappa har spenderat dagen i stallet med allt vad det innebär, pappa har skott hästar och ställt fram foder. Jag och Fia fixade utestall samt vårt lilla stall och red hästar. Sofia S som har sin häst hos oss mockade osv i stora stallet, så skönt de dagar vi inte har alla stallen att fixa. Ger mer tid åt att hinna med alla de här hästarna vi har som måste motioneras och utbildas.
Hera & Thaleia på betet förra sommaren..

Jag red en väldigt fin Navange på fm samt en inte lika fin Rangun, men på slutet så släppte det och jag fick en lika bra känsla som på Arphus igår. Tänk att man blir så "förslappad" eller vad jag ska kalla det så fort inte Pether står där och gapar. Men nu ska jag ju ge mig den på att bevisa något till på onsdag så det är bara att träna på.

Någon som såg WC dressyren på SVT Play idag?? Jag såg början på lunchen, sedan skulle jag försöka titta på Patrik samtidigt som jag ströade i stallet - gick sådär för jag slant på skottskärran och tappade mobilen betonggolvet :/ Har tappat den mängder av gånger tidigare och ifrån högre höjd men idag höll den inte längre. Som ett spindelnät i skärmen men den fungerar som vanligt ändå. Jag som varit så stolt över att lyckas klara skärmen i snart 2år (!) hur många andra har lyckats hålla liv i en och samma Iphone så länge?? Ingen som jag känner eller kan komma på iaf.

Patrik och Tinne rider imorgon Kür finalen och Tinne startar kl.16 och Patrik 16.20 bara MÅSTE se detta! men har ju massa jobb i stallet inför söndagens tidiga avfärd mot Köping på dressyrtävling. Tror vi måste åka typ 7 :( blä för så tidiga morgnar, måste ju då gå upp 5..

(Google)
HEJJA SVERIGE!!!!!
(Google)

På em hade jag först teori, sjukdomslära, med "Projektet-tjejerna" och sedan delade vi upp gruppen på 9 i två och så hade jag och mamma varsin grupp med hoppning på schemat! Duktiga tjejer, det märks verkligen skillnad på utveckligen när de rider mer än en gång i veckan :P

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0