Vatten i massor

Publicerat: 2011-09-07 Kl: 19:43:33 | I kategori: Allmänt

Usch vad det regnat eller ja det började just igen nu :/ Vaknade av regnet i morse och sedan har det hållit igång iprincip hela dagen, hästarna tyckte det var sädår och speciellt Rocco fattade inte att man kund evara ute i regnet. Mamma tog in honom innan lunch då det verkligen började ösregna, han stod med huvudet nere i backen stackarn..

Men han var GRYMT fin då jag red senare på eftermiddagen :) Idag provade jag att rida med en remontnosgrimma - vilket verkade vara den rätta melodin för honom, iaf i dagsläget.
Såhär sitter en remontnosgrimma (bild ifrån Google)

Nu börjar det verkligen kännas som att man kan och framförallt vågar rida honom. Red återigen igenom LB:0 programmet och det var helt klart det bästa hitills :)

Rangun var även han riktigt fin idag, jag red på tränset i ridhuset och fortsatte med fredagens jobb hos Pether. Högerslutorna är nu SÅ mycket bättre och man för bevis på att hårt jobb ger resultat i det här fallet gick det ändå relativt snabbt!
Snyggingen!! Denna bild togs för två år sedan om jag minns rätt.
Jag blir alldeles stolt och lycklig när jag tittar på honom idag för det har verkligen hänt massor med hans kroppsform det senaste halvåret. Så mycket mer muskler och han börjar verkligen ta form av en "stridshingst" hehe hursomhelst så är han ingen liten sparris längre!!

Nu ska jag ladda in löshoppningsvideos som kommer upp här lite senare :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0