Tjooohoo!

Publicerat: 2011-09-13 Kl: 21:58:22 | I kategori: Allmänt

Vad gör ni alla läsare är så "tyst" i bloggen.. :S

Saknar ni något i mitt skrivande?

Well igår blev det inget inlägg då vårt modem hade fnatt och inte fungerade, idag har det dock "återuppstått" - all denna teknik.. :/

Då flera reagerat negativt och inte riktigt förstått texten jag tidigare hade här i detta inlägg väljer jag nu att ta bort den för att inte skapa mer missnöje, vilket inte är syftet med mitt skrivande som jag för det mesta tycker är superkul... (fredag 16/9 kl.06.25
/Madde)

Jag hann iaf med och rida ett dressyrpass på Elton också innan lunchen och han var bara SÅÅ fin. Han ser ju kanske inte mycket ut för världen då man ser honom i boxen/hagen, smått överbyggd bak ännnu och ofta ganska lortig då han gillar att rulla sig i leran..
Det börjar dock hända mycket rent ridmässigt och det ska bli superkul att se vad han kan visa på tävlingsdebuten här hemma den 2 oktober!

Lille skrutten!

Idag har jag också anmält mig på ännu en häst till våra tävlingar då Åsa gärna vill att jag ska starta Lady. Klassen var full men det brukar ju alltid bli ngn stryckning så jag hoppas att jag kommer med ändå :)
Vilket betyder att jag nu är anmäld till hela sex starter den dagen, är ju inte säkert att jag rider alla men nu är de anmälda iaf!
I LB:2 är jag anmäld på Demeter, Rocco, Elton och Lady. I LA:3 Tuareg och Mille, Fia tyckte det var onödigt men jag tycker det bara är bra att starta honom lite i dressyr också - det är ju ändå på hemmaplan.

Jag och Milleman i katrineholm i vintras, innan syrran tog över och började hoppa :P

Igår var även Gunilla Åkerman hos oss och jag red Rangun, hon tyckte han var fin och utvecklats en hel del sedan hon såg honom senast :)
Hade även lektion för Åsa och sedan mina måndagsbarn och till sist dressyrgruppen - kämpigt för min sjuka hals..
Nu är de bara tre i min dressyrgrupp då Stella bytt för att hon inte hinner ifrån skolan :/ Så jag letar nu efter en ny dressyrelev att fylla den sista platsen i min härliga grupp!!

Idag har det varit halft storm på em/kväll, vi höll nästan på att blåsa bort på hoppträningen för Erik Berggren. Jag valde idag att rida Navange då vi bestämt att Demeter ska få vila ett tag efter en ganska intensiv period med lite tuffare träning och tävlingsdebut på både på hopp- och dressyrbanan. Han skötte sig faktiskt riktigt bra och Erik hade en lydnadsbana idag som var kanon för oss två :) Fick många bra och nyttiga tips med mig ifrån Erik och jag känner verkligen att den här hästen är kanon för min "hoppridning". Jag faller ju lätt lite framåt och gör jag det på honom så går det väldigt fort och han hamnar direkt i framvikt.  Nyttigt!

Jag och Navange i början av sommaren :)

Kram madde
Kommentarer
Postat av: Madde

Jag ber om ursäkt om jag klev någon på tårna men jag menar inte någon specifik vi har alltid mer jobb på måndagar och som jag skrev är det fullt förståeligt och faktiskt något vi själva "valt" då vi har stalltjänst som en del i uppstallningen. Vi har ju stalltjänsten av många anledningar, mycket för att uppstallningskostnaden ska kunna hållas nere men även för att underlätta helgerna för oss själva då vi jobbar ALLA dagar i veckan, även då vi inte är i stallet.

Vi anser även att stalltjänsten är ett mycket bra sätt för de uppstallade att lära sig mer och även se hur sin häst beter sig den tiden man inte är i stallet, tex vid morgonfodringar osv.

Hoppas att ni förstår detta och varför jag skrev som jag gjorde - det var INTE menat som kritik emot någon.

Madde :)

2011-09-14 @ 20:18:04
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0