Nu är det bara timmar kvar..

Publicerat: 2011-09-28 Kl: 20:32:42 | I kategori: Allmänt

Tills vi gjort vår debut i FEI's Prix St:George, jag och lillprinsen Rangun.. Hmm är inte nervös men känns ändå på nått vis..


Katrineholm i vintras..
Jag ska ju även få rida med hatt och frack igen - vilket jag inte gjort på flera år!! Skulle provat fracken för jag tror den behöver sys in men men..

Programirdningen gick ganska bra med Ragun, serierna blev kanon och högerpiruetten fick vi också ordning på riktigt bra. Det svåra är travdelen :/ Måste tänka lite "passagetrav" för jag FÅR INTE rida på honom för mycket då blir han hastig och fåt lätt taktmissar i skolor och längningar..

Red även LB:2 på Rocco, då jag ridit fram och kom till galoppen insåg jag att det nog ändå var dags att länga läderna ett hål. Jag har ju haft dem "lite för korta" pga att han är så ung och spinkig - obalanserad /eller jag blir obalanserad. Nu har jag dock kommit framåt så pass i galoppen att jag känner att jag behöver lite längre läder för att hålla igång honom i galoppen där han lätt bryter av då det blir jobbigt.
Kände direkt att det blev lättare med galoppen - däremot blev det svårare med balansen i traven :/ Något som dock snabbt ändrades då jag hade ridit en stund och kom igång i programet! Vilken känsla och som jag faktiskt kunde RIDA :D!! Men som sagt: Han är den finaste men också den absolut svåraste hästen jag någonsin suttit på!!

Hämtade aldrig protokollen så ni får veta poängen imorgon :P

ROCCAN!!!

Idag på morgonen red jag våra "småbebisar" först ut var Poseidon som gick som spjutet i ridhuset - vilken fin häst! Har ju ärligt haft ett ganska stort motstånd angående den hästen väldigt länge men det börjar verkligen ändras.. han är mycket stadig och har verkligen börjat hitta sin egna balans :)

Demeter var också fin, över förväntan faktiskt, hade förberett mig på lite jobb med högervarvet där hon tränger bogen inåt men hon gick överlag väldigt bra och jag avslutade med att rida igenom LB:2 programet vilket även det flöt på :)


Demeter vid ett regnigt hoppass i sommras..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Christina

du kanske ska lägga upp protokollen samtidigt som tävlings protokollen och göra en jämförelse :D

2011-09-28 @ 21:32:11
Postat av: Madde

Det kanske kan vara något!

2011-09-28 @ 22:08:55
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0