Lång lördag i stallet

Publicerat: 2011-09-10 Kl: 21:14:47 | I kategori: Allmänt

Ja imorse tog jag mig faktiskt lite sovmorgon, till nio lyckades jag ligga kvar i sängen men var såklart vaken ganska långt innan..
Frukost och sedan ut och ställde Rangun på skritten och så gick jag under tiden "Unghästrundan" med Rocco för att han åtminstånde skulle få komma ut och se något annat än bara ridhusspånet.. I början släpade han benen efter sig men ju längre vi kom dessto fortare gick det och jag fick pinna på bra för att hänga med sista biten hem sen :P

Ebba red hopplektion på Bosson kl.11-12 vilket gick super så nu ska vi nog allt klara av en distriktsfinal i Ridskolemästerskapet :) Sedan lunch innan nästa privatlektion kl.13-14.
Vinnarna av Distriktsfinalen 2009!
Elin Friberg på ponny - Ronjah och Emma Åkesson på häst - Athos. De fick sedan rida SM för ridskoleryttare :)
Vi har tidigare haft (2008 tror jag) en till SM finalen då på häst - Maria Granberg.

Därefter red jag först Rocco och sedan Rangun, Rocco fick igår ett nytt träns då Annalena ifrån Nykvarns Ridsport var här vid klubbhoppningen :) Så nu har han ett snyggt matchat träns till sin fina sadel.

Rangun gick kanon, lite kärv i början men kom igång förvånansvärt snabbt och jag gjorde två seriebyten först fem i var 3:e och sedan fem i vart annat - dessa gick toppen så jag gjorde inga fler :)

Fia och Mille har idag varit och hopptävlat i Eskilstuna. De blev placerade i 1.10m (7:a) och fick sedan 12 fel i 1.20m Mycket bra jobbat av dem båda!

Imorgon är det dags för mig och mamma igen. Klassen startar efter lunch har vi räknat ut, helt värdelöst med dessa klubbar som fortfarande inte använder sig av fasta starttider - SÅ mycket lättare för ALLA att planera :/ Men men.. Jag och Rocco är först ut och sedan mamma/ Uranos och sen startar jag nog nästan sist i klassen på Demeter. Blir alltså tävlingsdebut för både Rocco och Demeter imorgon, Demeter var ju visserligen på hopptävling förra helgen.

Jag hoppas vi kan få med oss min duktiga elev Ebba som hästskötare då det känns lite småbökigt att bara vara två med tre hästar..

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0