Klubbtävling - hoppning

Publicerat: 2011-09-09 Kl: 20:56:51 | I kategori: Allmänt

Go' kväll..

Idag har jag hoppat (!) hela tre hästar. Elton skulle jag rida ut på men han hade tappat en baksko så han fick sig ett hoppass på utebanan istället.. Superduktig pålle var han, tror den ena oxern låg på iaf 75-80cm och så hoppade han ett "murräcke".

På klubbhoppningen hoppade jag först Demeter, full fart från start till mål och det blev en del inte alltför "snygga" språng men runt kom vi och en liten rivning blev det. Navange var nästa häst ut men var smått stressigt då jag bara hade tre hästar emellan så när jag väl kom upp på honom efter sadelbyte ropades jag in på banan. Carina O hade ju skrittat honom iaf 30min så jag hann trava nått varv och tog sedan två skutt över det lilla krysset innan jag red in på banan. Vi kom också runt hela banan, kanske inte heller lika snyggt men nu kan det ju trotts allt bara bli bättre :D Hoppa högt över hinderna kan han iaf!

Pappa har idag fått "klistra ihop" Ranguns ena framhov då han lyckats dra av sig en sko igår i hagen, pappa gillar inte hans hovar då de blir så trasiga så nu har han satt små skruvar i hovväggen för att lagningsplasten ska sitta fast bättre :)

Nu är det middag för min del! Trevlig helg :)

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad blev resultatet på klubbtävlingen då? =)

2011-09-09 @ 21:59:47
Postat av: Anonym

Hejja Elton va kul =) Så himmla roligt o följa honom här =) Kul o se filmen på honom! va ljus han blivit!!

2011-09-09 @ 22:16:35
Postat av: madde

Ja han har nog ljusnat en del på den korta tiden vi haft honom :) trist - ja gillar när de är mörka! (då syns inte smuttsen lika bra heller) :P

2011-09-10 @ 08:48:49
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0