It's friday :)

Publicerat: 2011-10-21 Kl: 20:31:19 | I kategori: Allmänt

Ja nu betyder ju sällan fredag något då alla dagar är sig lika när man sysslar med det vi gör.. Men ändå :P

Gunilla har som sagt trimmat oss idag, Rangun gick ju väldans bra och jag fick idag verkligen ihop honom och han gjorde det mesta mycket bra. Det jag var minst nöjd med var väl kanske seriebytena men Gunilla tyckte det var bra så jag får väl ge mig lite kanske ;P hehe
Vi fick bland annat till en riktigt fin galoppsluta så som de ligger i Goerge-programet och väldigt fina travskolor som de ligger i MsvB:4an.. Jag ska starta B:4an i Enköping om några veckor, vi anmälde till både George och B:4an men som vanligt mycket starter så först var jag bara reserv i msvB men i veckan nu fick jag plats även där så nu ska jag ta bort anmälan i den andra klassen. Vi får träna mer i vinter så kommer vi igen i MsvA/St:George i vår istället.

Rangunmannen!

Även min yngre prins gick som en gud! Arbetet ifrån gårdagens pass satt verkligen kvar och jag kunde fortsätta där jag slutade - SÅ FIN! :D jag fick fortsätta med övergångar och sidförande arbete, han har verkligen kommit ihop sig bättre och blivit starkare.

Ebba och Gordon fick sig en genomköarare på em också! Nu är de i fulltrimm till sin start imorgon :) Gäller att hålla tummarna 16'45!!
Go Ebba & Gordon!!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0