Full fart igeeen

Publicerat: 2011-10-11 Kl: 21:15:24 | I kategori: Allmänt

Ojoj vilken dag - igen :P

Red tre hästar på fm, först Demeter som jag hoppade lite småhinder på utebanan - mest travhoppning. Poseidon näste häst ut och även han fick gå på utebanan och faktiskt tog jag ett par skutt över bommar på marken vilket han gjorde lätt. Kändes som att han bjöd på de lite högre hinderna vi passerade ibland men jag kände inte för att utmana ödet idag :P Får bli en dag när mamma kan hjälpa mig och vi kan bygga så det passar en unghäst. :)

Rangun fick sedan ett dressyrpass i nyharvat ridhus! Underbart när det är nyharvat/sladdat. idag djupharvade pappa vilket gör underlaget riktigt bra, möjligtvis lite "djupt" (vill inte skriva djupt men kan inte komma på nån bättre förklaring) till en början men eftersom det rids så mycket i ridhuset och lektionerna sliter mycket på underlaget - det blir snabbt lite "platt". Han var iaf fin och vi fokuserade idag på traven och längningarna vilket gav resultat och jag kände mig riktigt nöjd med min fina pålle :)


Rangun och jag vid förra årets DM i Nyköping..

Efter lunch hade jag ju gott om tid då jag endast hade Rocco kvar innan hoppträning så jag skulle fixa med hemsidan som nu är dåligt uppdaterad. Detta gick tyvärr inte som planerat, det har ju varit strul med internet på Ekelund länge nu och nu verkar det ändå fungera hyfsat igen men datorn har enligt mig gjort sitt. Satt i en timme och lyckades knappt med något :/ Sedan blev det såklart superbråttom att hinna rida, bygga bana, fixa Elton, putsa osv osv..
Jag hann iaf med allt och Elton var riktigt duktig på hoppträningen, vi hoppade fram på ett litet sockerbitshinder på volt och sedan hoppade vi en två -studds och en linje med sockerbitshinder - ett gaoppsprång - kryssoxer. Hoppade så fint men var lite seg. Sedan var det dags att hoppa hus! haha vi har ett litet hus man kan ställa under hinderna och denna hade vi i ett hinder idag. Elton ville inte hoppa denna, vi fick komma många gånger och han hoppade men det blev ifrån stillastående eller halvskritt för han stod emot något enormt. Så nu ska vi träna på annorlunda hinder framöver. Dock mycket nyttigt pass för honom, med massa andra hästar att hålla koll på också :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0