Tisdag med flyt :)

Publicerat: 2011-11-01 Kl: 19:51:43 | I kategori: Allmänt

Dagen har verkligen rullat på smärtfritt och hästarna har fått gott om pyssel och motion :) Startade morgonen med Thaleia som jag longerade och sedan fick Fia vara behälplig medans jag för första gången hängde på henne. Hon var stencool och superduktig, vi skrittade även några meter med mig "hängandes" på henne. Ska se till att hinna med henne imorgon bitti igen för torsdag blir det inget av.


Thaleia på sommarbetet 2011

Sedan red jag och Ebba ut på Rangun och Elton, Ebba var lite nevös för hon trodde han skulle bocka med henne man han skötte sig så bra så och Ebba fick träna på att galoppera på framåt :P Hon tyckte dessutom att han var jätterolig att rida!

Därefter stallfix innan lunchen och sedan ut och sätta igång med resten av hästarna. Demeter red jag även en idag en kort stund i ridhuset och hon var SÅÅÅ SÅÅ fin!!! Lite salig blev jag nog allt, var länge sedan jag kände så med henne och det var stor skillnad emot gårdagens pass. Traven var superfin idag och även då formen som var det huvudsakliga resultatet till att traven var så rund och fin. Mamma berömde oss :D
Hon riktigt vilade på steget och VÄNTADE på mig vilket varit en av de största utmaningarna tidigare då hon gärna vill springa på som "en symaskin" och inte släppa efter på betet. Superkul och nu hoppas jag kunna behålla kvar den här fina känsla imorgon!

Rocco fick idag en ny hopplektion, var betydligt lugnare emot förra veckan men jag valde också att se till att vara själv i ridhuset idag. Fia skulle hoppa sina och jag hade verkligen ingen lust att rida samtidigt som "snurre sprätt" (Kolibri) hehe..
Han fick hoppa fram på volt över ett litet sockerbitshinder och sedan kom mor och hjälpte mig vilket var behövligt då det inte var helt lätt, stundtals är han ju mer eller mindre okontrollerbar :P han vill inte svänga, eller så springer han på på tok för fort för att nästa stund ställa sig som en ridskoleponny och vägra gå.. helt enorm personlighet och uppfinningsrikedom har han iaf! Tokhäst :P Hoppar bra gör han när han väl hoppar får jag ju visserligen medge.

Jag måste ta tag i att raka honom också för idag blev han om möjligt ännu svettigare än igår, fungerar ju inte sedan när det blir kallt med minusgrader :/ (Bild ifrån provridningstillfället i juni)

Efter Rocco tog vi in hästar och sedan hjälpte Ebba mamma med att fixa Jolita och Bosson, tror hon värmde upp Bosson lite och sedan bytte de häst. Så Ebba har nu fått prova på fina Jolita! Såg mycket bra ut och speciellt för att vara första gången hon satt på henne :)


Mamma och Jolita i vintras..

Imorgon blir det nog inget bloggande för min del, kanske min käre mor kan göra ett trevligt bidrag :) Kanske fixar ett tidsinställt inlägg senare ikväll om jag får tid..

Jag ska nämnligen upp till huvudstaden på konsert!! Jag gav min käre pojkvän dessa biljetter i födelsedagspresent i februari så vi har väntat länge :) Vi ska se Rihanna i Globen och det ska bli superkul, vi ska sova kvar uppe hos Anders syster efter konserten också.

Rihanna..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0