Middag för fyra

Publicerat: 2011-11-25 Kl: 23:33:08 | I kategori: Allmänt

Just hemkommen ifrån en trevlig middag med Anders, Josse och syster på Ming Palace här i stan. Anders hade först bokat bord för oss två på Papas Tapas men så ville syrran och Josse med och de hade inte plats så då fikc vi ändra planen..

Idag har jag och Fia varit själva stor del av dagen i stallet. Pappa åkte tidigt med två hästar till Strömsholm, Thaleia på återbesök med sin opererade hov - hon  kom hem med en "toffel" ser urkul ut :P Limit fick följa med för röntgen.

Pappa var inte tillbaks fören vid halv två och mamma åkte även hon tidigt för VIP-dag på Globen för tränare så henne han jag endast hälsa på imorse..

Jag och Fia fixade stallet och jag fick åka med pappas hund Ross till veterinärboden i Åker då han troligtvis dragit på sig nån form av skabb :/ Blä! Hundstackarn kliar sig hela tiden.. Detta spektakel tog två timmar då jag även skulle till Apoteket för att hämta ut medicin, vad är det för allvarligt fel på de som jobbar på Apoteket i Mariefred?? Tar sjukt lång tid!!!!


Haha vilken härlig bild ja hitta på Rossen - eller mitt nya smeknamn - Skabbe hehe..
Denna tog jag dagen före midsommar 2010..

Jag red Rangun en kort stund på morgonen i ridhuset och sedan skulle jag och Fia ta en lugn tur ut på Rocco och Mille men den blev ganska lång ändå, visserligen ganska lugn med mycket skritt men Roccan fick ju jobba extrem hårt igår, inget som märktes av på  honom idag inte. Massor ave energi och på vägen hemåt igen la han i högsta växeln och skrittade på av bara den så han verkar minsan inte känna av gårdagens pass som sin ryttarinna inte. Jag har ganska mycket träningsvärk i lår, rumpa och ljumskar! Då vet man att man ridit ordentligt iaf!

Red även ett dressyrpass på Navange och han är verkligen en "quick learner" han verkar (nästan helt) ha förstått att det är färdigsprunget med nosen i bringan :P Duktig och FIN pålle, han fick sig en ordentlig omgång med ryktborsten idag också. Blir ju lite si och så med just rykten när man har många hästar att hinna rida tyvärr, jag gillar att rykta - är så härligt att slå ur skrapan på gången och se allt stöv man fått bort samt den fina blanka pälsen som blir efter en ordentlig rykt :D

En bra ryktborste är A och O för att få till den rätta glansen i pälsen..
Till den använder man, enligt mig, bäst en ryktskrapa i metall :)

Tänkte upplysa er läsare om att jag tänkte publicera tävlingens vinnare på söndag! Så än finns tid att anmäla för er som inte gjort detta :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0