"Kvack kvack" hmm

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 20:40:38 | I kategori: Allmänt

Halloj och god kväll allesammans :)

Idag har det verkligen varit pisstrist höstväder, kändes som att det aldrig blev riktigt ljust, Grått, halvdassigt mörkt och duggregn..
Mamma och jag red ut i detta regn på morgonen med Demeter och Poseidon. Gick bra men idag har mamma pratat med Tove som fått svar på bakt.provet hon tog på Demeters ben förra veckan och det var inga goda nyheter :/ Massa ilskna bakterier som växte så fint där så nu ska hon, precis som i början av året, få specialbandage på natten och penicilin.. Troligtvis så är hon så extremt känslig så det kan räcka med ett litet sår som det kommer in bakterier i så tar de genast fäste..

Fina Demeter..

Det känns motigt med många hästar nu.. Hera är halt i trav vid longering och vi kan inte hitta var problemet sitter, vi hoppas på hovböld då detta tydligen är vanligt förekommande i höstleran i år.
Rangun däremot verkar nu vara helt ok, varkade ju så redna för någon dag sedan men tyckte att han lika gärna kunde få vila med promenad på skritten ett par dagar till för säkerhets skull. Han är tillbaks med besked - kändes toppenfin idag MEN jag "fick" ju tyvärr inte rida så länge. Nöjde mig efter ca 20min jogging :)

Navange var också finfin idag, ska bli så intressant att få igång honom ordentligt och se hur långt han kan gå.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0