Gråmulet :/

Publicerat: 2011-11-05 Kl: 17:44:29 | I kategori: Allmänt

Vilket pissväder vi har.. Riktigt disigt och råkallt, kändes som duggregn nästan.. Tråkiga mörka höst, däremot är ju växter och träd väldigt vackra i klara färger :)

Var ute si stallet strax före åtta och släppte då ut några av hästarna i vårt stall innan jag gjorde iordning Rangun för framskrittning på bandet medans jag mockade åt de fem hästar vi har i vårt lilla stall. Sedan red jag honom i ridhuset och direkt efter detta hopplektion för Ebba på en fin Gordon :)
Igår hade vi ju programridning på Ekelund, tyvärr var det många sena strykningar så det slutade med endast fem starter varav tre var Ebba :P haha.. Tre "CR" rosetter fick hon med sig hem, red man över 60% fick man rosett :)
Ebba red Ture i LC:1 på typ 67% och Gordon i LC:1 på drygt 72% och Gordon i LB:1 på 70%.. Höga siffror, men så red hon bra och LC:1an är ju väl lätt kanske :P

Man kan ju verkligen se hur hennes ihärdiga tränande har givit mycket resultat i hennes ridning och jag har ju traglat program och programdelar sedan första passet iprincip :D Snart 2år sedan Ebba red sin första lektion för mig, i jan-feb nån gång om jag minns rätt..


Gordon & Ebba på första tävlingen i våras..

Efter min lektion mockade jag våra tre boxar i utestallet och sedan ridning av Roccan.. Mamma hjälpte mig och han gick som en miljon ifrån första steget! Så himmla skönt att ha mamma vid min sida då jag rider - det går inte att utvecklas genom att sitta och klura på egen hand - OAVSETT hur duktig man är..
Mamma satt iaf och dreglade i hörnet, märkligt att han minnsan sköter sig som ett ljus när mamma står bredvid.. En riktigt ögontjänare och verkligen latmask, han kan ställa sig och frysa fast som en riktig ponny - både när man leder OCH när jag rider.. Mycket speciell herre det där :)


Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ebba

Haha, ja snart är det 2årsjubileum! :D

2011-11-06 @ 11:17:23
Postat av: louise

Madde: skulle du lägga upp någon sorst liten "tävling"??

2011-11-06 @ 17:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0