Fredag :)

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 21:55:44 | I kategori: Allmänt

Vet inte om smileguppen passar helt då det varit en ganska jobbig dag då jag blev själv i stallet med vår praktikant. Mamma och Fia på tävling och pappa åkte för att sko efter vi släppt ut hästarna och kom inte tillbaks fören efter lunch = tre stallar att färdigställa. Mocka, ströa, fodra, sopa, kratta osv osv..

Red Elton på utebanan och han var döfin :) Fick rida i den nyomstoppade Amerigon som var superskön att rida i! Toppen att den låg som ett smäck på honom - han är värd det bästa!


Oj vad han ljusnat i färgen på de dryga 6 månader han varit hos oss!!
Denna bilden togs i mitten av maj :) Ser så fram emot att utbilda honom till ett dressyress! Han har så lätt för sig, jag blir så glad av att rida honom.

Rangun fick ett drygt 1h långt dressyrpass där vi trimmade MsvB:1an igen.. Nu börjar det sitta och det känns betydligt bättre än i början på veckan :)
Rocco fick också ett lite lättare dressyrpass..

Imorgon ska jag föröska sova ett par timmar längre än vanligt, lär väl vakna tidigt bara för det - så brukar det ju bli :/ och åker inte till stallet fören efter lunch är min plan, då ska jag ha lektion för Ebba och rida.

Föresten! Angående tävling här i bloggen så är det på väg!! Klurar lite men snart så :)

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Linda w

åååh vad glad jag blir när jag kikar in och får lite uppdatering om Elton! fantastiskt roligt! oj vad stolt jag kommer vara över er när han är ett dressyress, det längtar jag till! :)

2011-11-12 @ 21:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0