Trädgårdstjänst!

Publicerat: 2011-05-22 Kl: 18:56:46 | I kategori: Allmänt

Under helgen har många timmar spenderats på mamma och pappas trädgård som sett bedrövlig ut de senaste åren.. Nu blir det ny gräsmatta på flera ställen, ändring av rabbatter osv.. Jag fixade bland annat grusgången upp till huset igår med rensning och så körde jag dit nytt grus.

Tjusigt om ni frågar mig!
En mängd blommor har även planterats - denna utanför mamma och pappa.

Som ni märkte blev det inget inlägg igår då det var full rulle. Medans jag fixade i trädgården fick Rangun gå 40min på skritten, något jag verkligen tror gav resultat för idag var han extremt fin. Måste se till att använda bandet oftare - tror det är kanon för hans rygg och överlinje eftersom han lätt blir spänd.
Sedan hade jag ju lovat att åka till Smedstorps RS för att peppa Ebba & Gordon inför sin 3:e riktiga tävling och andra på bortaplan. Gick mycket bra och ritten var nästan helt prickfri - bara 6:or och 7:or belönades de med och slutresultatet blev drygt 61% (jag tycker de kunde fått ett par 7:or till- men det är som det är)
Tyvärr glömde jag kameran :/

Efter ritten tog jag detta med min mobil :)

Min andra elev Emma & "Sixten"
Det var ju andra omgången i div 3 och laget slutade på 4:e plats, vet inte hur många lag som deltog totalt då resultatlistorna inte ligger ute ännu. Skulle önska att alla klubbar använde sig av Equipe!
Med i laget var även Isabelle på sin ponny Novio och Ada på sin Tiara.

När jag sedan kom hem satte jag driekt igång med en Lasange till mammas weekend med Telias ridsektion och jag måste ändå skryta med att det var den bästa lasagne jag gjort. Kanongod!

Därefter blev det hastig bestämt att vi skulle gå ut på kvällen, så det bara bara att kasta sig in i duschen och jag fick låna kläder av Sofia. Sedan åkte jag Fia och Josse E till Arphus där Alex, Maria & Sofi redan startat. Vi fortsatte sedan in till Strängnäs där jag för övrigt inte varit ute sedan i oktober :P
Mycket trevlig kväll med härliga människor!

Idag red jag först ett kanonpass på Rangun. Formen kändes perfekt och han kändes stark och hade fin framåtbjudning genom hela passet. Red igenom MsvB:4:an - toppen :) och sedan valde jag att avsluta, var lite sugen på att göra lite piruettarbete eftersom han var så fin men hejdade  mig - får bli nästa pass!

Finhästen 2010
Foto: Erika T

Jag ville även rida Elton men fanns ingen som kunde följa med mig ut och jag kom då på att jag kunde tömköra! Han har nu varit i ridhuset för första gången - problemfritt - och tömkörningen gick mycket bra. han fick efterhand mycket bättre framåtbjudning och var mer självgående, man måste "jaga" igång dem. Så det blir nog tömkörning för hans del imorgon också.

Eftermiddagen spenderades i mammas gammla kryddland där det nu ska bli stenplattor istället. Kryddorna har flyttat till baksidan av huset. Är ganska slut i kroppen och speciellt ryggen efter allt grävande och ösande.

och så till fredagens bilder på vår fina 4 åring Demeter!







Vad tycker ni om denna skönhet?

Hon är en riktig kanonkula att rida!

Fia hoppade Petras häst Memo..




"Memo"

Har fått en fråga i bloggen som jag svarar på senare ikväll!! Passa på att fråga om det är något mer ni vill veta :)

Kram Madde




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0