Programridning för Gunilla!

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 21:00:02 | I kategori: Allmänt

Jag sov kvar på Ekelund i natt eftersom mötet var ganska sent igårkväll.. Startade onsdagsmorgonen med en privatlektion för Åsa & Lady på utebanan. Sedan stallfix och en tur ut in skogen på Elton som galopperade så snällt efter Navange som gick ngt fortare :P

Sedan red jag Navange ett ganska tufft pass på ridbanan, det är ju mest Maria som ridit honom så det var ett tag sedan jag satt på honom men tyckte att det hänt en del även om han fortfarande är svag - speciellt i galoppen.


Maria & Navange för ett par veckor sedan.

Demeter fick vila idag då hon gått ganska tufft både mån- och tisdag..Får se vad det är för det bjuds på för väder imorgon, vore nog bra att hoppa lite igen så vi kör hoppningen lite intensivt ett tag.

Som ni läste tidigare i veckan så har jag ju lagt ut tre unghästar på hästnet.se och vi har faktiskt fått några svar men vi får väl se om det verkligen säljs någon :) de är ju så fina - jag msået se till att ta mig till betet och fota dem.

På em var det dags för programträning för Gunilla Åkerman!! Det var länge sedan sist nu.. Mille var först ut och vi red igenom MsvC:2 - han var riktigt fin och med lite mer energi så hade jag fått många fler 8:or enligt Gunilla. Nu fick jag "bara" en på den ökade skritten :) I övrigt mest 7:or och slutprocenten blev 66,22%
Tänk att han blivit så fin, Fia har tagit väl hand om honom och hans träning :)
Märkligt också - han är ju så stor 177cm då vi mätte förra veckan, men han känns inte alls speciellt stor när jag sitter på och inte heller då jag ser oss på bild. Limit däremot som är någon/några cm lägre känns mycket större och jag tycker även att jag ser mindre ut på.

Limit
vs.
Mille

Har jag inte lite rätt?

Kom föresten på mig själv in i första skritten i programet att jag "inte tänker" ett dugg på vart jag ska i programet, tror jag är som en Gps lr nått :P har mycket lätt för att lära mig program och sedan minnas dem till långt efter. Ofta då jag ska rida ett nytt program räcker det att jag eller någon annan läser igenom programet för mig och sedan kan jag rida det ur minnet. Lite mallig för det är jag nog ändå :D



Rangun gick MsvB:4 och framridningen blev ngt lång plus att han kändes lite matt och avslagen i värmen som var i ridhuset. Kändes ändå ganska ok igenom programet som blev totalt 63.02% Blev lite väl många 5:or på onödiga "halvmissar".. Det är iaf bra att allt inte fungerar kanon på träning utan att det hela tiden finns saker man klan jobba på och förbättra!



Mina dressyrtjejer!! Ebba/ Gordon Bella/ Chanel Emma/ Sixten och Stella med Lady

Lady har viftat på huvudet så hon fått dreggel i hela pannan..

Så lite bilder ifrån gårdagens ihopsläpp av hästar.. Golden Kolibri fick gå ut med Demeter & Carezza.
Vem är du undrar Demeter






Visst har hon blivit lite kralligare??
Dessa bilder är ifrån då vi provred :P Lite skillnad på kroppen..

Åhh är inte Demeter (mitten) snygg!!!!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Lotta

Kolibri har blivit jätte fin i kroppen, hon var väldigt mager och omusklad när hon kom till oss från Holland så Fia har gjort ett bra jobb ser det ut som :) hoppas att allt går bra annars, har sett hon varit ut och tävlat lite.

Mvh Lotta

2011-05-18 @ 23:29:05
URL: http://www.stallvasterbo.com
Postat av: Ann

Ja i helgen var hon superduktig 4 fel i omhoppning första klassen och dubbelnolla i andra klassen. Sofia rider dock inte på "klockan" i omhoppning utan strävar efter lugna fina rundor då hon ju är så het av sig och behöver hitta ridningen ordentligt på tävling. Funktionärerna på banan sa: Vilken fin häst du har! Kul

2011-05-19 @ 22:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0