Placeringar

Publicerat: 2011-05-14 Kl: 08:09:25 | I kategori: Allmänt

Jag undrar var det "dåliga" vädret tog vägen - det skulle ju regna massor och bli kallt men här märks det ingen större skillnad. Det kom en liten regnskvätt igår visserligen men lite för lite för att gräset ska sätta nån fart :/

Igår var vi också på en kvällstävling, startade 16'30. Jag startade först i klassen med Mille, han gick ganska bra måste jag väl ändå säga, en del onödiga ganska stora missar men i övrigt kändes han mkt avspänd och trevlig igenom programmet :) Vi red ihop nästan 65%!! Med detta resultat slutade vi sedan på 4:e plats.

Bild tagen på tävling förra året.

Rangun var fin på framridningen och det kändes lovande eftersom Kicki, som dömde klassen, brukar gilla honom. Programmet flöt på mycket bra utan nån egentlig miss och jag kände mig riktigt nöjd efteråt. Procenten  blev dock inte riktigt vad jag hoppats - drygt 66%. Om jag jämnför med Milles ritt så tycker jag ändå det var ganska stor skillnad mycket med tanke på missarna med honom också.. Men men.. De 66% räckte till en fin andraplacering!!
Rangun som inte är så försjust i att man pillar vid öron osv skulle nu få gå in och ta emot två rosetter :S Den blå lyckades vi fästa en bit ned i manen men då det var dags för nummer två ville han inte alls längre. Stackarn - tror vi får träna på "rosettpåsättning".
Efter prisutdelningen då jag hoppat av kunde jag flytta rosetten :P

Idag har jag fullt upp med massa lektioner fram till kl.15.. Mamma och Fia åkte nyss iväg till Hufvudsta på hopptävling.

Anledingen till att det inte blev ngt inlägg igår var att datorn valde att inte sammarbeta :/

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: jjuliah

sv; tack vad gulligt sagt! ett stort detsamma :)

2011-05-14 @ 11:22:56
URL: http://jjuliaosofiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0