Ny vecka o nya tag

Publicerat: 2011-05-02 Kl: 22:30:17 | I kategori: Allmänt

Ja då är kylan tillbaka. Is i badkaren i morse i hagarna. Dagen började i alla fall bra med dressyrträning på Arphus. Nu har man fått energi så man klarar veckan. Idag blev det en ordentlig aha upplevelse. Arbetade mycket med traven idag ut med halsen och lägre form.
Fick mkt hjälp i detta nu får jag väl inte träna vidare på det i veckan då Sofia måste få rida innan lördagens andra omgång i div I. Hon har ju inte ridit honom sedan första omgången.
Idag har vi kostat p ånytt material på utebanan och det kändes mkt bra idag när jag hade lektion och även hoppträning.
Tufft schema denna veckan gymnasie ti-ons möten på kvällarna och ungdomsprojekt på fredag.
Besikta en häst på torsdag, mer info om det längre fram. Tävling hela lördagen och kurs på söndagen. Sedan är det ny vecka igen.
Har nu klart med några nya kurser inför sommaren. Förutom mina egna dressyrkurser och läger så är det nu klart med två hoppkurser för E-G Haking. Han hade ju en mkt omtyckt kurs förra sommaren. Hela 20 st var med och red. Så nu provar vi med två kurser. 4-5 juni och 28-29 juni. Ska bli kul, många ekipage kom utifrån hit och många både kvar här.
Ridklubben har även bokat Haking till föreläsning 22 maj. Han är mkt inspirerande och måste upplevas, han jobbar mkt med mål, mental träning osv.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0