Friday!!

Publicerat: 2011-05-20 Kl: 23:05:20 | I kategori: Allmänt

Startade dagen med en härligt ridpass på energiknippet Demeter - med vita lindor på utebanan. Hon var iaf kanonfin och Ange fick ta bilder, gäller att passa på när det blommar så fint i bakgrunden.
Dessa bilder samt bilder på Sofia då hon hoppar Memo får ni inte se förens på söndag eftersom det är Ekelund som gäller hela helgen och inte har någon datasladd med mig.
Lär ju bli massa fina bilder imorgon då jag ska på ponnytävling med Ebba och de andra tjejerna i div 3 laget :)

Har även ridit Rangun & så Elton men det blev en mkt kort sväng då han troligtvis klev på en sten och blev mkt halt/ömfotad - när vi kom tillbaks var det dock helt borta. Han var iaf mkt fin och riktigt på G! :)

Bell's Thaleia f.- 09
Ska försöka ta lite bilder på unghästarna på betet i helgen också - 2 åringarna ser ju äntligen ut som hästar igen ;P

Red även Maria G's häst Lille Castor "Lillen" då hon kände sig sjuk. Trevlig häst men mkt att rida :) Efter detta lektion för "projekttjejerna" och sedan Ebba på Gordon! Han var kanonfin idag så det bådar gott inför morgondagen!

Har även haft mycket "trädgårdstjänst" idag - något jag gillar - planterat blommor till blommlådor vid stallfönstren samt i stora blomkrukor som nu är utplacerade kring stallar och ridhus. Mycket snyggt!

Nu på kvällen tog jag tag i mammas och pappas grusgång, bort med ogräs och så har jag öst massa sand som jag kört i skottkärra och sedan öst ut så fint. Även lite blommplantering i krukor utanför huset!

Nu är det sovdags!

Kram Madde

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0